Bölcsességfog hátsó részét hogyan tisztítsam?
Az alsó bölcsességfogaim hátsó oldalát íny borítja. Sokszor bemegy az étel az íny és a fogam közé és ott büdösödik, irritál. Nagyon igénytelennek érzem ezt a helyzetet. Fogkefével nem férek hozzá, fogselyemmel se tudok oda bemenni. Fogpiszkáló segít olykor és a szájvíz.
Van erre valami speciális fogkefe? Hogyan lehet azt a részt kitisztítani? Félek hogy elromlanak a fogak és fájni fog. Na meg gondolom a leheletem is frissebb lenne ha rendesen tudnám ott is tisztítani.
Szia! Majdnem pontosan ez a helyzet velem is, annyi különbséggel, hogy én már jövő héten megyek is kihúzatni (nem nagyon fér el, és fogszabályzót is szeretnék).
Legutóbb a fogorvos rábeszélt az elektromos fogkefére, és így kb. egy hét használat után azt veszem észre, hogy tényleg jobban tisztít, mint a manuális. Az “ínyes” bölcsességfogat is nagyon jól letisztítja.
A manuális fogkefével addig tuszakoltam, hogy tiszta legyen, hogy mindig vérzett is az ínyem. Az elektromos fogkefét pedig lényegében csak oda kell helyezni, minimálisan rányomni, és elvégzi a dolgát.
Ha ez nem válik be, esetleg próbáld ki azokat a pici kis keféket, amiket a fogszabályzósok szoktak használni!
Köszi.
A húzáshoz elég nyuszi vagyok jó lenne megúszni.
Köszönöm. Egyikkel sem rendelkezem de beújitok egyet-egyet. Vagy majd meglátom mindjárt a boltban hogy mekkora tétel ez. :)
Legalább az egyiket beszerzem.
Oral b vitality fogkefe kb 5500-6000 forint
Szájzuhaj kb 15k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!