Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mivel lehet leszedni?

Mivel lehet leszedni?

Figyelt kérdés
Sajnos fokozott a fogkö képzödésem...nagyon hamar lerakodik a müfogsoromra...hiàba hasznàlok tablettát...mit csináljak?

2020. dec. 3. 13:02
1 2
 1/12 Angel3000 ***** válasza:
50%
Szia! Be kell jelentkeznek egy Fogorvoshoz Fogkô eltàvolitàsra! Igazàbòl fél évente kellene jàrni mindenkinek, akinek fokozott ez a probléma!
2020. dec. 3. 14:40
 2/12 A kérdező kommentje:

Amig volt rendes fogam jártam is..sajnos foginysorvadás miatt elvesztettem a fogaimat(örökletes)

Müfogsort kérdeztem...már 1 hét után vastagon van rajta.

2020. dec. 4. 02:54
 3/12 anonim ***** válasza:
Próbálj más tablettát és változtass az étkezéseden
2020. dec. 5. 11:19
 4/12 A kérdező kommentje:

Sajnos örökletes probléma..

Szinte az összes tablettát kiprobáltam már..

2020. dec. 6. 03:58
 5/12 anonim ***** válasza:

Hagyjuk ezt az örökletes fæszságot, az összes családtagomnak szarok a fogai, az enyémek mégis normálisak. Igaz, én nem 200 forintos fogkrémet használok (1600-1800 forintos kategória), elektromos fogkefém van, egy piszkosul drága szájvizet használok, nem iszok annyi szénsavas szart, próbálok egészségesen étkezni, kerülöm azokat a kajákat, amik fokozott fogkövet okoznak, fél évente eljárok fogorvosi ellenőrzésre és fogkőleszedésre.

Te hogy mosod a fogad? Mivel?

2020. dec. 6. 04:08
 6/12 A kérdező kommentje:

Nincs fogam:)

Még mindig müfogsorról kérdezek..de ez valahogy nem megy át...

Igenis van genetikai hajlam..több fogorvos mondta..

Parodontax..lacaut aktiv...szajviz..amit még igy is használok a meridol.

2020. dec. 6. 14:04
 7/12 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy műfogsorod van, szövegértésed nincs. Van örökletes HAJLAM, örökletes fogkő és rossz fog az nincs, ha rendben tartod a fogakat nincs gond, ha a hajlam van, akkor sem.

A paradontax és a lacalut NEM jó fogkrém fogkőre, ezek ínyproblémákra valók. Meridol szájvíz szintén, ami neked jó, mivel csak az van, de a fogkőlerakódásra ezek nem megfelelőek. Legalább az esti kivételnél át kellene mosnod rendesen a megfelelő ápolószerrel és egy jobb minőségű oldatba tenni.

Milyen fogkeféd van? Hányszor mosol naponta fogat? Mit szoktál enni és inni?

2020. dec. 6. 14:13
 8/12 A kérdező kommentje:

Elektromos..kör..reggel..és este..este ...este tabletta..corega.

Bocs..nem akartam beszólni...

2020. dec. 6. 20:01
 9/12 anonim ***** válasza:
Oké és az étrend?
2020. dec. 6. 20:32
 10/12 A kérdező kommentje:

Mindenevö vagyok..bàr édességet nem nagyon szeretem..keveset fogyasztok..Alkohol nincs...kevés tejtermék...inkàbb több szénhidràt..Fehérjre mértékkel a vesém miatt:(

Nem dohányzom...8 éve abbahagytam.

2020. dec. 7. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!