Másnak se csinál a fogorvos fogpotlast most a korona vírus miatt? Nem akarok még hónapokig fog nélkül lenni.
Nekem decemberben lenne implantátum beültetésem. Jövő héten hívom a dokit vállalja-e. Persze nem létszükséglet nyilván. De januárban mivel lesz biztonságosabb, mint decemberben? (azt beszéltük meg hogy ezen két hónap valamelyikén meg kell csinálni)
Már csak azért sem húznám sokáig nehogy később oltáshoz kössék az ellátást,arra meg esetleg sokat kelljen várni. Ha leépül a csont, vagy elmozdulnak a körülötte lévő fogak, még komplikáltabb és költségesebb lesz a beavatkozás. Hónapokat nem szívesen várnék vele.
Én vállalom a Covid kockázatot, szerintem nem veszélyesebb mint a Tesco csúcsidőben vagy a munkahelyem 500 összezsúfolt emberrel.
A doki majd eldönti vállalja-e ő is.
Egyébként sok doki dolgozik, nekem több ismim csináltatja most a fogát. Ha sürgősnek érzed keress másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!