Ha gyökérkezelés után egy héttel is fáj a fogam, akkor a fogorvos hibázott valamit?
Ilyenkor "garanciálisan" helyrehozza vagy újra ki kell fizetni a 26ezer forintot?
Nem tudom, hogy mennyire gyakori ez, mennyire van benne a "pakliban".
Csak a pénz miatt kérdezem, hogy ez hogy szokott működni.
Köszi!
Igen, sajnos tömés alatt tovább romlott :(
Azért kérdeztem, hogy a fájdalom jelezhet-e sikertelen gyökérkezelést, mert fogorvosi honlapokon olvastam, hogy ha fáj a fog több nappal később is, akkor sikertelen volt a beavatkozás és vissza kell menni a fogorvoshoz.
Azt hiszem az első válaszoló úgy értette, hogy hibáztatni szeretném a fogorvost, természetesen nincs így, csak nem volt még gyökérkezelésem, úgyhogy nem tudom, hogy ha nem szűnik meg a panasz, akkor "garanciálisan" tovább próbálkoznak, vagy addig kell fizetni minden alkalommal amíg nem sikerül elérni a fájdalom mentességet :)
Létezik, amikor a már kifizetett árban benne van a helyreállítás, ha valami nem úgy sikerül, kiesik a tömés, akkor azt helyrehozzák további kifizetés nélkül.
Nem olcsó sajnos a fogorvos, nekem ezért fontos, hogy ez hogy működik.
Nekem volt, hogy hetekig kezelte az orvos a gyökérkezelésnél a fogamat (mindig visszahívott ugye, de mivel még mindig érzékeny volt, a fedőtömés helyett csak átöblítette és visszahívott újra. Ha több alkalom után se javult volna meg, akkor kihúzta volna. Ezekért nem kért külön pénzt, az elején kellett egyszer fizetni csak. A pótlás persze már nincs benne az árban.
Nekem egyébként az átlagnál lassabban rendeződnek a gyökérkezelt fogaim, szóval a harmadik ilyen fognál már mondtam, hogy inkább csak két hét múlvára hívjon vissza, addigra jó lesz, és úgy is lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!