Fél így még valaki a fogorvostól , mint én?
Sajnos nagyon rosszak a fogaim gyerek koromban elhanyagoltam nagyon szüleim sosem vitték fogorvoshoz. A két első fogaim között szünet van kb fél centi , lyukasak, levannak ínyig törve, még nem is szép fehérek.
Nagyon félek a fogorvostól szinte rettegek , de úgy érzem , hogy így bnem tudok teljes életet élni nincs nap , hogy ne gindolnék a rossz fogaimra és ez miatt nagyon szomorú vagyok.
Kb 20 éve nagyon rossz emlékkel távoztam a fogorvostól. Akkor megfogadtam, hogy soha többé nem megyek fogászatra. Nem is foglalkoztam vele, hiába már darabok törtek le.
Aztán jött a fordulat. KB 2 éve volt, hogy elkezdett nagyon fájni az egyik fogam. 3 napig szinte aludni nem tudtam. Nem volt mese. Elmentem egy fogdokihoz, aki vizsgálat után küldött is a szájsebészetre.
A gyulladás miatt szenvedés volt a húzás, viszont utána megszünt a fájdalom. Ezután kaptam még 3+3 alkalomra szóló bérletet. Második alkalommal már szinte nevetve ültem be a székbe. A doki nagyon jófej és érti is a szakmáját. 3 nagyon törött bölcsesség fogat kB 1 perc alatt kihúzott ülve.
Aztán ajánlott egy jó fogorvost. Ott már semmi para nem volt. Úgy rendbe rakta a fogaimat, hogy mindenki aki ismer meglepődött. A tanuló pénzt megfizettem, de már nem érdekel.
A lényeg, hogy sok múlik az orvoson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!