Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogorvosi ellátás van még...

Fogorvosi ellátás van még vagy már beszüntették a vírus miatt?

Figyelt kérdés
2020. nov. 9. 09:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Én múlt héten voltam magán dokinál, és jövő hétre van új időpontom. Annyi van, hogy kezelés előtt ki kell tölteni egy nyilatkozatot a COVID miatt, és lázmérés is van, kézfertőtlenítő ki van téve. Ha bármilyen náthás tünetem lenne, nyilván nem mennék.
2020. nov. 9. 09:45
 2/5 anonim ***** válasza:
Magándoki van, én is éppen most járok. Jól írja az első, ezeket kell előtte megtenni. Államit nem tudom, hogy van-e.
2020. nov. 9. 10:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Sok helyen már nincs. Telefonálni kell és megérdeklődni. Ha halasztható az ellátásod, akkor inkább ne most menj.
2020. nov. 9. 14:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha jól tudom egyelőre nem "húzták le a roló", mint tavasszal. De benne van a pakliban a közeljövőben.
2020. nov. 9. 14:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Sima doki is van és magándoki is. Én szerdán megyek.

Viszont szerintem nagyon necces, hogy jövőhéttől vagy utána való héttől nem lesz. Káslernek be fog ugrani a fogászat és máris zárják. Tehát most menjetek míg nem késő!

2020. nov. 9. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!