Érdemes most elkezdeni a fogszabályozást, vagy a koronavírus miatt megint csak sürgősségi ellátás lesz majd ősztől?
Figyelt kérdés
Gondoltam hátha van itt olyan, aki fogászaton dolgozik, és többet tud az esetleges jövőbeni forgatókönyvekről, mint egy teljesen laikus. :)2020. júl. 6. 22:56
1/7 anonim válasza:
Várd meg a járvány végét, amikor már lesz megelőző oltás.
Ha felszerelik, s nem tudsz menni állításra, tisztításra, stb., akkor
romlik a fogad. Ne kockáztass.
2/7 anonim válasza:
Nincs semmiféle vírus, csak szeretik riogatni az embereket. Tesztelik a népet, mennyire szófogadó.
3/7 anonim válasza:
Szerintem inkább most ne kezdj bele . Azt javasolnám. (Én csak egy ember vagyok, akinek volt valaha egyszer foxabályzója.)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat. Őszintén szólva nekem is egy kicsit "bolhából elefántnak" tűnik a járvány, de attól még minden esély meg van arra, hogy ősztől újra "megbolondul" a világ. Sajnos ahhoz túl bonyolult eset, hogy sínes fogszabályozással esztétikus legyen a végeredmény és a harapásomat is helyreállítsák, úgyhogy kénytelen leszek várni. :/
2020. júl. 7. 00:51
5/7 anonim válasza:
Hat, a bolharol csak annyit tudok, hogy feletek vegul nem volt jarvany. De mondjuk itt, Angliaban a 44ezer halottat ha elbagatellizaljuk, eszmeletlen mennyisegu ember volt nagyon beteg. Ha nem allt volna le az elet, nemcsak nem jutott volna ellatas a betegeknek, de meg a fontos munkat vegzok is agyban fekudtek volna betegen. Fake news, ugye.
6/7 anonim válasza:
5: Láttad a saját szemeddel a 44 ezer halottat?
7/7 anonim válasza:
Hugomnak van fogszabályzója, és gond nélkül megy orvoshoz állítani, mosatni korona alatt. Mondjuk lehet azért mert Veszprémben lakunk. Nyugodtan kezdj bele ha egészséges vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!