Koronavirusos vagyok vagy csak a fog húzástól van hőemelkedésem?
Figyelt kérdés
Tegnap reggel kihúzták az egyik fogamat és délutánra 37,4 volt a lázam, ma reggel pedig 37,2. A fog húzástól lehet ez vagy koronavirusos vagyok?2020. jún. 26. 07:01
1/10 anonim válasza:
Rengeteg mindentől lehet, igen, például a foghúzástól is, nem kell egyből a legrosszabbra gondolni
2/10 anonim válasza:
Még inkább pihenj egy kicsit, rád fér!
3/10 anonim válasza:
Daganat is okoz hőemelkedést, arra is lehet gondolni! Csak ötleteket adok, hogy mivel paráztasd még magad....
Nyilván a foghúzástól!
4/10 qkker1 válasza:
Ez tuti korona, kezd el írni a memoárodat és a végrendeletedet!
5/10 anonim válasza:
Lehet hőemelkedés, biztosan gyulladt volt a fogad, ma még jegeld néha az arcod, ha feljebb megy a lázad, akkor hívd fel az orvost, mert antibiotikum is kellhet.
6/10 anonim válasza:
Persze, tömesdd még magad antibiotikummal, úgysincs elég rezisztens baktérium.
7/10 Travis83 válasza:
Ha foghúzás után hőemelkedésed van, muszáj szedned antibiotikumot, különben csúnyán elfertőződhet az ártalmatlannak tűnő gyulladás.
8/10 anonim válasza:
A foghúzástól van. teljesen normális. Pihenj sokat.
9/10 anonim válasza:
Nekem is tegnap húztak bölcsességfogat, nem műtét, de sokat köröztek, küszködtek, egymásfelé voltak a gyökerek. Tegnap este felment 37-38 közé este 10 után ma meg délelőtt 11 táján, délután a legmagasabb 38,9 volt... Szedek antibiotikumot (Augmentin duo 875/125 mg, 2x1 naponta), szájsebész hölgy írta fel a Szentkirályiban. Nem volt ciszta, tályog, genny stb. Néha eléggé fáj helyileg...
10/10 anonim válasza:
Előző vagyok. Nagy lyuk volt a fogon és "nyitott" volt, de nem fájt kibírhatatlanul a húzás előtt. Dupla érzéstelenítőt kaptam, mert az első után éreztem egy kis fájdalmat egy bedugott eszköztől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!