Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Késő lenne rendbehozatni a...

Késő lenne rendbehozatni a fogaimat?

Figyelt kérdés

Gyerekkoromban csak nagyon rossz "elmenyeim" voltak fogorvosnal, ezert felnottkent mar nem akartam menni. Ennek meglett az eredmenye, mert amikor letort egy tomott fogambol egy darab, nem mertem bejelentkezni sehova.. Aztan mikor mar fajni kezdett, akkor szo szerint elcipeltek oda...:D azt a fogat meg mar kihuztak. Ott viszont nagyobb meglepetes ert, mert emberseges volt az orvos, es egyaltalan nem ereztem semmit (😭). Szeretnek visszamenni hozza(juk) rendberakatni a fogaimat (fogko leszedes, tomesek csereje, feherites, kesobb implantatum). (Azzal meg mit tudnak kezdeni, hogy fogselymezes kozben verzik az inyem?)

Ezekkel nagyon elkestem? 28 eves vagyok amugy.

2020. nov. 4. 10:57
 1/4 TR75 ***** válasza:
Nyugodtan menj el. Nincs olyan, hogy késő (a fogaid szempontjából persze, lehet, de a te részedről nem késő).
2020. nov. 4. 11:07
 2/4 anonim ***** válasza:
mindenképpen menj, ha jó helyre mész nem fogod rosszul érezni magad, később csak még rosszabb lesz és még több pénzbe is fog kerülni, a jó fogorvos nem olcsó dolog
2020. nov. 4. 11:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem. Lehet esztétikailag nem lesznek tökéletesek a fogaid, de az egészségük továbbra is fontos.

Egyébként üdv a klubban, csak nekem felnőttként okoztak traumát, mikor teli erővel beletörték a fogamat az ínyembe. De én is találtam most egy jó dokit. Mindenki nagyon rendes ott, a fogkő levétel sem volt vészes. Mindent elmagyarázott a fogaimmal, mivel mit kéne csinálni, melyikhez nem nyúlna, mert csak nagyobb gondot okozna hosszútávon.

Szóval csináltasd meg a dokiddal a fogaidat mihamarabb, amíg még van az egészségügyben rá egy kis kapacitás...

2020. nov. 4. 11:17
 4/4 anonim ***** válasza:
Sosem késő, de arra készülj fel, hogy nem pénztárca kímélő dolog.
2020. nov. 4. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!