Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hol találok Pesten becsületes...

Hol találok Pesten becsületes és szakmájában hozzáértő, normális (a pácienst emberként kezelő) fogorvost? Az alábbi részletekben leírtak alapján kb. mennyibe kerülne rendbehozatni a fogsoromat?

Figyelt kérdés
A problémám a következő: fogszabályozás során tönkrementek a fogaim úgy, hogy a fogzománcom meggyengült, egy csokit nem tudok néha úgy megenni, hogy ne fájdulna meg valamelyik fogam, mindegy, hogy lyukas-e vagy sem, de ugyanígy probléma az is, hogy szabályozás során is és utána is sok fogamat kellett tömni, én otthagytam egy életre a fogszabályzós orvosomat nem sokkal azután, hogy leszedték az állandó szabályzót a fogamról, ha a szüleim nem adtak neki "zsebpénzt", nem is foglalkozott velem, de egy idő után már az se számított, nem volt pénzünk átmenni a privát szakrendelésére, a fogszabályzóm felrakását és levételét se ő maga végezte, hanem 1-1 hallgató (ki tudja, mennyi hozzáértéssel, de rossz emlékeim vannak), a doki csak az állítgatást végezte, de azzal nem foglalkozott, hogy fáj, feszít, nem tudtam rendesen enni napokig, csak pépeset, és sokszor volt hányingerem, ha rajtam múlt volna, bele se kezdtem volna az egészbe, de 10 évesen, mikor belekezdtünk, nem volt beleszólásom, de ez a doki csak a szüleim pénzére vadászott, szabályozás előtt soha nem volt ennyi gond a fogaimmal, se tömés miatt se érzékenység miatt, 24 éves vagyok, és szeretném rendbehozatni a fogsoromat, ha már elszúrták, nem tudom, mikor lesz rá pénzem, de gyűjtök, és mindenképp valami olyan orvost keresek, aki érti a dolgát, és nem csak a beteg pénzére vadászik, én megfizetem a jó munkát, zsebpénzt viszont kezelés alatt semmi esetre se fogok tudni adni, mert nincs miből. És bárki tud akár anyagi oldalról is infót, azt is megköszönném, csak hogy tudjam, kb. milyen összegre számítsak, februártól dolgozok majd, bruttó 80ezerért, úgyhogy az anyagiak emiatt volnának fontosak.
2008. dec. 22. 09:08
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja, és még annyi, szabályozást soha többé, nem érdekel, hogyan állnak a fogaim, csak tudjak rendesen enni. A leglelkiismeretesebb fogmosás se jelent fogszabályzás óta megoldást. Néhány fogamon látszott elől, hogy megrongálódott a zománc, azt azóta rendbehozták, nem látszik már egy halvány csík se, de nem a fogszabályzós doki csinálta meg, őt nem érdekelte. Csak azóta is jönnek-jönnek a problémák.
2008. dec. 22. 09:13
 2/2 anonim ***** válasza:
dr. Bakos Anikó nagyon jó fogorvos! Így látatlanban nem tudom megmondani neked, hogy mennyibe fog kerülni, hogy rendbe hozza a fogaidat. Ha elmész hozzá az első alkalommal készít neked egy kezelési tervet, amiben leírja, hogy mi mennyibe fog kerülni. Ez az alkalom párezer forintba kerül. Ezután rajtad (és a pénztárcádon) múlik, hogy mivel kezdetek illetve, hogy milyen ütemben fogtok haladni.
2008. dec. 28. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!