Egy rossz bölcsesség fog milyen tüneteket tud okozni?
Figyelt kérdés
Tehát adott egy bölcsesség fogam kitört belőle egy darab , tud úgy sugározni a fájdalom, hogy az első fogamba is érzem illetve a fülem is faj, arcom is? Sőt meg az alsó fogaim is?2020. nov. 3. 13:32
1/5 anonim válasza:
Igen tud úgy fájni egy fog.
Nekem most a leghátsó alsó fogam miatt fáj még elöl az állkapcsom is. Plusz fül,előrébb lévő fogak, arc és a többi.
2/5 A kérdező kommentje:
És honnan tudod megállapítani hogy attól fáj ? Én honnan tudnám megállapítani hogy “melyik a bűnös”? Mert sajnos ugyan ott az alsó hatcso fogam is rossz .
2020. nov. 3. 14:00
3/5 anonim válasza:
Fogorvos tudja megmondani röntgen alapján hogy melyik fog okozza a fájdalmat. De egyébként tud így fájni egy bölcsességfog. Nekem a fülem szokott fájni tőle.
4/5 anonim válasza:
Volt probléma azzal a fogammal régebben,bár fogorvos rendbe tette akkor. Most újra kezdődött a sugárzó fájdalom és más foggal nincs gondom azon az, oldalon így biztosan tudom emiatt van. Nálad egyik rossz fog sem érzékeny pl hidegre/melegre,nem szokott fájni soha?
5/5 A kérdező kommentje:
De ha már annyira durva rossz akkor meg ha levegot veszek szájon is érzem.
2020. nov. 3. 14:54
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!