Bölcsesség fog húzása mennyire faj?
Nekem eléggé kint van, sajnos az inyem bevan gyulladva körülötte picit, de azt mondja ra tud fogni, akkor csak nem olyan vészes nem?
Az a baj hogy a fülem is faj meg az arcom mindenem.
Neked fogóval fogja kiszedni? Van még olyan orvos aki így húz fogat? :O
Egyébként ha ügyes a doki hamar meg van és ha nincs nagyon gyulladásban egyáltalán nem fáj.
A legutóbbi most nekem a húzás napján sajnos mélyen fáj (egymás felé íveltek a gyökerek, körkörösen mozgatta, meg is volt fúrva, volt küszködés, vésés nem + egy egyöltéses varrat a vérdugó szélén). Olyan, mintha megrúgta volna egy ló. Most borogattam, iszok kamillateát, szedtem Cataflamot (a simát, 50 mg-osat). Remélem, holnapra jobb lesz. (Ja és régen majdnem ugyaninnen volt a bölcsesség előtti nagyőrlő kihúzva pár éve, aztán a bölcsességfog odavándorolt és ferdén állt, beszuvasodott, az lett ma kihúzva).
Azelőtti meg egy fenti bölcsességfog, bár ott is volt némi erőlködés, de az csak kicsit fájt utána (miután kiment a lidokain) kb 1 nap múlva már tök jól volt és húzódik össze az íny körülötte, nem fáj. Annak "egy irányba" hajoltak a gyökerei banánszerűen és az se volt kisebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!