A fogkő mitől alakul ki? Akinek fogköve van, annak büdös a szája?
9-es! Te ne írj hülyeségeket, kettőnk közül én vagyok fogorvos, a válaszod alapján te semmi sem vagy a szakmában (akkor viszont nem tudom, mi a túrónak jössz ide okoskodni).. A hozzád hasonlók miatt nem lehet az emberek szájápolását javítani, mert mire sikerülne elmagyarázni, mi is történik, akkor biztosan megjelenik egy olyan versenyző, mint te, és közlöd TE a szakemberrel, hogy hülyeséget beszél. A kettes típusú cukorbetegnek is elmondod, hogy minekután úgyis örökölte a betegségét, ezért nem kell tartania a diétáját? Szánt szándékkal akarsz ártani másoknak, vagy csak egyszerre találkozik az arrogancia az aluledukáltsággal? Felháborító.
Még én, a fogorvos írom a hülyeséget. Majd írok a volt professzoraimnak, hogy itt gyakorin Átlag Gizike nem úgy gondolja, úgyhogy jól fontolják meg, mit tanítanak az egyetemen.
Te már megint az átlag gizikézős gyökér vagy? Kitalálhatnál valami újat is már...
Ha fogorvos lennél, te sem írnál hülyeségeket.
#4 vagyok.
Nem sértődöttségből, hanem tényleg kíváncsi vagyok. Miért áll 0%-on a válaszom? Leegyszerűsítve fogalmaztam, de mi nem igaz abból, amit írtam?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!