Mit tegyek? (?)

Figyelt kérdés

Nagyon csúnya a fogsorom, de tenyleg. Szét áll elől nagyon , és ráadásul kifelé is áll . Hiába mosom nap mint nap többször, ugyanolyan sárga marad ....

Fogszabalyzora nincs pénzem , biztos nagyon drága lenne ... Tudom így már nincs is értelme a kérdésnek talán .... De engem már nagyon zavar ... 20 éves vagyok ....

2020. okt. 28. 02:52
 1/7 A kérdező kommentje:

Lehetett volna kiskoromban fogszabalyzom, de meg annyira kislány voltam, hogy féltem tőle nagyon, hogy fájni fog mert akkoriban belém beszélték ezt .. és rettegtem tőle ... Viszont mostmár bármit be vállalnék ...

Igazából nagyon érzékeny lány is vagyok ... Attól felek, ha egyszer lenne is ra pénzem, biztos meg szólnának ... Hogy nekem nem ilyen volt a fogam hogy o megcsinaltatta..

2020. okt. 28. 02:54
 2/7 A kérdező kommentje:
A fogszabalyzo segítene talán meg rajta ?
2020. okt. 28. 02:55
 3/7 A kérdező kommentje:

[link]

Ilyen a fogam csak mindenhol szét áll és meg kifelé is ..

2020. okt. 28. 02:56
 4/7 A kérdező kommentje:
Diastema .... Mennyibe kerülne az ha megcsinaltatnam, hogy közelebb vigye a ker fogat a fogorvos ?
2020. okt. 28. 03:00
 5/7 A kérdező kommentje:
Két*
2020. okt. 28. 03:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Mindenhol más árak vannak de kb 150-től felfelé mennek az árak egy ív fogszabályzóra. Ha alulra is kell akkor dupla annyi. Plusz ha fehéríttetni akarod az se olcsó.
2020. okt. 28. 12:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Miért szólnának le azért mert megcsináltatod a fogad? Erre inkább büszkének kell lenni. Sok pénz és kitartás kell hozzá.

Viszont árakat orvos fog tudni mondani, érdemes lenne elmenned egy konzultációra. Ez még nem kötelez semmire. Elmondják mit kell csinálni és mennyibe fog kerülni. Aztán ha nincs rá pénzed egyből, vissza mész később amikor már összegyűjtötted a pénzt.

2020. okt. 28. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!