Vállalnátok így a fogszabáylzót?
Figyelt kérdés
A felső fogsoromnál hiányoznak az oldalsó metszőfogak(csírahiány) és miután összehúzni nem lehet(mert ahoz viszont nagy a hely) implantátum fog kelleni2020. okt. 27. 13:15
1/5 anonim válasza:
Még a hiányzót is pótolják és egyenesbe is rakják õket.Miért ne vállalnám?
3/5 anonim válasza:
Ha van pénzed az implantátumra akkor vállald be. Nyilván nem véletlen javasolta a doki ezt a megoldást. Mi az ami miatt kétségeid vannak?
4/5 anonim válasza:
Szia!
En ugyanebben a cipőben jártam!
Azt javaslom, vállald be mindenkepp, megéri, mert a vege csodaszép lesz!
Viszont fontos, hogy jo dokid legyen, mert nekem 4 év elrontott fogszabalyzas után újra kellett kezdeni teljesen...
Illetve, ha vege a proceduranak, CT-t kell csinaltatni, hogy egyáltalán lehet-e implantalni (nekem nem lehetett, ezért híd lett a megoldas)
Drukkolok! :)
5/5 anonim válasza:
Ha van pénzed rá, akkor igen. Megéri a végeredmény miatt . :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!