Ha egészséges fogat húz ki a fogorvos akkor beperelhetem? Kaphatok kártérítést?
Hallottam már olyant hogy tévedésből egészséges fogat húzott ki a fogorvos főleg a hátsó fogaknál szoktak tévedni mivel azok nehezen látható fogak és volt már nem egyszer hogy a melletit húzták ki.
De ha téved a fogorvos be lehet perelni?
érdemes be perelni éveken keresztül tárgyalásokra járni?
29 éves vagyok eddig nem volt baj a fogammal ezért nem voltam fogorvosnál.
Na de hát ez nem így működik az enyém nincs befeketedve vagy elrohadva egészségesnek tűnik és csak annyit tudok mondani hogy az utolsó előtti ,de mivel az utolsó az szinte olyan mélyen van és olyan kicsi hogy nem látszik ezért azt fogja hinni hogy az utolsó előtti és az előtti a rossz.
Semmi életképed nincs miben élsz valami dobozban ?
Vagy te vagy Batman ? Hány fogad van ?
Kedves kérdező. Én úgy mentem oda a dokihoz hogy az utolsó előtti fogam fáj. 100% biztos voltam benne hiszen van rajta egy kis lyuk.
Röntgent készített mélyen látszik hogy a kis lyuk egyenlőre elég felületi, nem az okozott fájdalmat. (természetesen azért be kell tömni)
A fájdalmat a bölcsességfog okozta, azaz az utolsó fog, ami nekem is pici, alig van kibújva. A teteje szép is, de az íny alatti részén elkezdett szuvasodni és belülről totál szuvas a közepe. Ezért fáj. Nagyon meglepett de a felvétel egyértelmű volt.
Szóval a doki fog készíteni panoráma röntgent amin te is megbizonyosodhatsz arról hogy melyik fog a problémás. A legtöbb orvos keres nélkül is elmagyarázza, megmutatta mit kell nézni. Nem fogja a jó fogad húzni.
Igen ám de cigánynak kib.szásból is kihúzza a jót.
Ha meglássa hogy cigány vagyok egyből direkt kib..szásból kihúzza a jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!