Melyik természetes fogkefét ajánljátok, aminek a sörtéi nem potyognak ki?
Nem bambuszt, hanem minden műa. menteset.
Sörte! Nem pedig nyél! Mert van bambusz nyél de műa. sörte.
Nahát, nekem újdonság volt, hogy ennyire természetes is létezik
Itt azt írja, hogy a túl erős használat következtében idő előtt potyogni kezdenek, de ha már kitanultad a használatot, akkor majdnem egy év is eltelik hullás nélkül. Nem tudom, mennyire megbízható az oldal, de hátha
Köszönöm a választ! Én is ezt találtam, ami leginkább megfelelne, de az a baj, hogy van egy hozzászólás itt: [link]
Idézem: "Feleségemmel a masodik naturbosten fogkeféinket hasznaljuk. Sajnos mind a 4 fogkefe másfél honapon belül használhatatlanná vált. Sörtéinek 50%-a egyszerűen kipotyogott. Függetlenül eltérő fogmosasi technikánktól, és két különböző rendelési helytől."
Korábban már próbáltam a műa. sörtéset (akkor nem tudtam, hogy lehet kapni természetes sörtéjűt) és 1 fogmosásnál átlagosan 3-5 szál potyogott ki. A márka ugyanaz. A sörték belehelyezési technikája szerintem ugyanaz.
Jó néhányszor megjártam a jónak mondott termékekkel, ezért már mindenre gyanakszom. Nem szeretnék tesztként 2600+postaköltséget elveszíteni.
Ha lenne megbízható minőségű, akkor az szuper lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!