Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szájzuhanyt érdemes venni ha...

Szájzuhanyt érdemes venni ha fogselymezni nem szeretek? Melyik a legolcsóbb ajánlott típus?

Figyelt kérdés

2020. okt. 4. 22:57
 1/4 anonim ***** válasza:
26%
A fogselyem a legjobb es az a pusztasag kozepen is alkalmazhato. Vekonyat vegyel, ha tul szorosan nottek a fogaid. Ha attol tartasz, hogy verzik, pont a bakteriumok miatt van. Napi hasznalattal es jo fogkremmel megszunik.
2020. okt. 5. 01:12
 2/4 anonim ***** válasza:
67%
A kettő nem helyettesíti egymást. Kb. olyat kérdezel, hogy teherautót nem szeretnék, vehetek-e buszt.
2020. okt. 5. 06:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki a fogközkefét, még azzal lehet a legjobban helyettesíteni a fogselymet.
2020. okt. 6. 18:18
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Redditen azt mondjak hogy sokan szoktak rá tőle a fogselyemre, de az én véleményem az, hogy ha nem szeretsz fogselymezni de ezt fogod hasznalni akkor vegyel egyet mert a semminel több. Ha viszont a szajhigenia nem a te asztalod es ez egy kacat lesz ami rohad a polcodon akkor ne vegyel.

Anyagilag es szahigeniailag az erné meg ha a fogselyemre szoknál rá mert az a leghatékonyabb fogköztisztító eszköz.

Én régen utaltam a fogselymet, de rendszeres hasznalat után raszoktam, utana vettem elektromos fogkefet és utana szájzuhanyt, szóval rá tudsz szokni szájzuhany nelkül is a dologra csak gyakorolni kell meg rászánni az időt.

2021. febr. 13. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!