Fogmosás előtt tényleg nem ajánlott kiöblíteni a szánkat? (Többi lent)
2020. aug. 31. 00:56
1/5 anonim válasza:
Szia. Én pl sose oblitek előtte a fogkefét vizezem be mikor már rajta van a fogkrem és úgy nem száraz, hanem alapból nedves mikor mosom. A végén oblitek alaposan ha kész vagyok.
2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudok, én ha érzem, hogy a fogaimon ott van az ételből származó lepedék (illetve maradék), nekem furcsa lenne nem kiöblíteni fogmosás előtt.
Pedig nem rögtön evés után mosok fogat, mégis szoktam érezni a fogakon ezt.
2020. aug. 31. 10:06
3/5 anonim válasza:
Én se öblitek előtte, a fogkefe leszed mindent ami nem oda való és utána öblitéssel távozik a lepedék maradék stb. Csak a végén öblitem ki a számat.
De ha te így szoktad meg szerintem4semmi baja nem lesz a szádnak fogadnak.
Ha vizet iszol is oblitesz valamilyen szinten. És az se árt.
4/5 anonim válasza:
Első vagyok, ahogy olvasom a cikkben, én meg vizezem a fogkefét és elvileg azt sem kell mint ahogy öbliteni sem előtte, szóval te is én is rosszul csináljuk ezek szerint.
5/5 anonim válasza:
Én akkor is öblítek, ha nem ettem előtte
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!