Mit tudok csinálni a hányingerrel fogtömés közben?
A torokérzéstelenítést a 4. válaszolónak írtam.
"Nem lesz hányingered, ha érzéstelenít. :). Olyankor a torkodat se érzed."
Nem vagyok teljesen hülye, nyilván nem gondoltam, hogy a torokba nyomnak érzéstelenítőt... Mint írtam, kétszer voltam tömetni, tudom, hogy ínybe és állkapocsba adják... Atyaég.
Nem vagyok taknyos, ezt sem tudom, hogy honnan vetted. Valószínűleg orrsövényferdülésem van, aludni is csak nyitott szájjal tudok, mert nem kapok elég levegőt az orromon. B*szhatom az orrcseppet.
A kezeléstől nem félnék, ha nem tudnám, hogy megint irdatlan hányingerem lesz, mint mindig.
Na mindegy, látom, direkt jönnek ilyen értetlen válaszok.
Szerencsés vagy. Nekem a múltkor injekciók után is eléggé fájt a fúrás (kiesett a tömés, gondolom már nagyon mélyre kellett fúrnia). Adott még egy injekciót, az meg kb. akkora kezdett el hatni, mire hazaértem, konkrétan a nyálam is kifolyt a számból, annyira elzsibbadt az egész arcom.
Nem fájt/fáj egyik fogam sem, amit betömtek, vagy tömésre vár, csak megelőzésképp mentem el orvoshoz és akkor derült ki, hogy lyukasak.
Legközelebb jelezni fogom, de mégis olyan kínos, hogy ezzel húzom az idejüket... Vagy nem tudom, lehet csak én érzem annak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!