Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzó transpalatinalis...

Fogszabályzó transpalatinalis ív ennek igy kell lennie?

Figyelt kérdés

Ma kaptam meg a rendes fogszabalyzot(eddig csak a felso fogsorom 1/3an volt az allkapocsrogzitom miatt) , es ezzel egyutt a transpal. ivet is. Tudtam rola hogy lesz de nem tudtam hogy ilyen. Attol felek hogy rosszul lett behelyezve. Ugyanis az iv szinte befer a nyelvem, es amikor probalkoztam enni (lightos kajakat mint a szeletelt banan, joghurt) azon kapom magam hogy nem tudom kiszedni mogule az etelt. Nincs konkretan rafeszulve a szajpadlasomra , probaltam utanaolvasni hogy ez így jo e de nem talaltam ezzel kapcsolatban semmit.

A kepeken viszont ugyanugy nez ki mint az en szamban, de meg is hogy egyek igy? Az allkapocsrogzito utan azt hittem mar nem lesz ilyen jellegu problemam, mert ott még az allkapcsomat se tudtam mozgatni oldalra.

Ha valakinek ezzel kapcsolatban van tapasztalata azt megkoszonnem ha elmondana.

2020. okt. 1. 15:34
 1/1 anonim válasza:
Sajnalom, hogy nem kaptal ra eddig valaszt, szerintem mar felesleges, hogy irok. Mindenesetre, barki aki ezt olvassa, higgyetek el, meg lehet szokni. Az elso heten extra nehez volt, azt hittem sose fogom megszokni vele az evest, a nyelvem mindig tiszta seb volt es beleakadt allandoan a szam, de most van kb. egy honapja fent, es mar eszre en veszem a szamba:)
2023. márc. 6. 18:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!