Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Meddig lehet húzni a szuvas...

Meddig lehet húzni a szuvas foggal?

Figyelt kérdés

Voltam fogorvosnál van egy elég csúnya szuvas fogam jobb hátsó alsó örlő.

A tény az , hogy a fogászati beavatkozásra anyagi okok miatt csak egy hónap múlva tudok sort keríteni. (Fel kell tárni , vésni kell stb stb szóval sok pénz , sajnos pont úgy van a fognyakon a lyuk , hogy fogóval nem tudnak ráfogni mert letörhet a korona)

Kérdésem az lenne , hogy szerintetek ez alatt az egy hónap alatt a fájdalmon kívül léphet fel bármi komplikáció? A lyuk maga hát nagy , szóval érzem a nyelvemmel. Voltam kettő fogorvosnál is (árban ugyan úgy jönnék ki) röntgen alapján illetve a fájdalom reakciómból mindkettő fogorvos úgy tartja , hogy pont határeset a fog mentése tehát már pont azon a határon van h vagy menthető vagy nem.

Maga a fájdalom az érdekesen jelentkezik , időszakosan változó intenzitással (ami nagy fájdalmat vált ki ha fogmosás közben véletlen a fogkefe alámos az kemény).

Összeségében a kérdésem az lenne , hogy az egy hónap alatt felléphet-e bármi durva , extrém komplikáció.

Azért itt kérdezem mert eléggé félek a fogorvostól és ijedtemben eszembe se jutott ez a kérdés csak minél hamarabb szabadulni akartam.

Válaszokat köszönöm előre is :)

2020. szept. 30. 17:02
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet hogy elkezd intenzíven fájni úgy hogy a falat levakarod lehet hogy nem 🤷🏻‍♀️ Nekem egyik napról a másikra úgy el kezdett fájni fogam hogy a fájdalomcsillapító nem használt semmit rendes le kapartam a falat ..mire sajnos én is anyagi gondok miatt csak sztk-s orvoshoz tudtam menni gyökérkezelte és utána semmi problémám nem volt ..amúgy meg lehet egy kis antibiotikum jó lenne rá addig is h ha van egy kis gyulladás akkor el múljon .
2020. szept. 30. 17:08
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az 1 irja. Lutri.

Szentkiralyiban, ami a Zappahoz, van közel (másikból elhajtjak az embert) nagyon ügyes szajsebeszek vannak. Én a helyedben kineznek egy szimpatikusat, utána olvasnak a velemenyeknek(facen is van csomó) és telefonon bejelentkeznék hozzá. Már többet is kiprobaltam, ügyesek.

Ingyenes, tb-re, de ha műtét időpontot is adhatnak.

2020. okt. 1. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!