Túl magas (nagyon) kirona tehette tönkre a szemközti fogat, vagy közrejátszódgat abban, hogy gyökérkezelni kell?
3 éve csináltattam, de elbaszták. Borzasztó magas lett, mint ha egy beton tömb lenne a számban, pedig annyit csiszolt belőle, hogy a fém kilátszik! Amúgy szerintem nem a fogam alapján csinálták, hanem ilyen mintára.... Hónapokba telt megszokni, de most is minden egyes ráharapásnál érzem...
Most egy ideje fájt a szemben levő tömött fogam, hihetetlenül meg is koptatta, ezért gyökérkezelni kell. De ez a korona az ideiglenes tömést is kikoptatja belőle folyton, nem csak a simát...
Egyébként meg csak egy pici darab vokt letörve, életem legrosszabb döntése volt. Az első nem is lett jó, amit csináltak, nem passzolt a csonkra, két órán át akarta felragasztani. Ez a második, meg borzasztó magas, azóta is érzem, egy sziklatömb...
Ennyire semmit nem bántam meg, mint ezt! Akkor mondták az ismerőseim, hogy ez lesz, hogy a szembe levőt tönkre fogja tenni. Csak azt mondta a fogorvos, csak úgy tudja leszedni, hogy levési, de akkor elvesztem a fogamat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!