Még mindig túl magas a korona a fogamon?
Figyelt kérdés
Pont a vírus előtt került fel egy cirkon korona egy gyökérkezelt fogamra. Amikor felrakták, kb háromszor csiszoltak rajta mire úgy éreztem, hogy jó lesz. Az érzéstelenítőtől akkor alig éreztem valamit, így nem tudtam teljesen biztosra, hogy később milyen lesz. De azóta is folyamatosan úgy érzem, hogy még mindig túl magas ez a korona. Olyan érzés mintha egy rágó ragadt volna a fogamra. Érzem, hogy kintebb van mint a többi fogam. Voltam a fogorvosnál ezzel, de azt mondta, hogy ő nem csiszolna többet rajta, látszatra is teljesen normális méretű. Azzal a papírdarabkás módszerrel is megnézte de szerinte tökéletes... és várjak még, lehet még nem szoktam hozzá. Tényleg ilyen rendellenes érzetet ad egy ilyen korona? Mit lehet tenni ezzel? Keressek másik fogorvost?? :/2020. júl. 24. 19:32
1/3 petraa07 válasza:
Szerintem nézesse meg még egyszer valakivel. Ennyi dő eltelte után már meg kellett hogy szokja a koronát. A papír amivel nézik azt a célt. szolgálja hogy megfestina fogakon azon po tolat ahol a harapás összeér. Ha valahol emel a korona azt látni kell a festett felszínen. Lehet h nem. jól festette meg ezért a doki nem. úgy látta a helyzetet. Én megnézetném még egysze, ha kell akkor valaki mással. Ha emel a korona az nagyon nem. jó főleg mivel cirkón korona, ha nm. meg félő én van beállítva le is pattanhat. Remélem segítettem. :)
3/3 petraa07 válasza:
* ha nem megfelelően van beállítva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!