Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Édesítőszeres, szénsavas kóla...

Édesítőszeres, szénsavas kóla minden nap (Pepsi utánzat) mennyire roncsolja a fogzománcot?

Figyelt kérdés

2020. szept. 28. 20:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Jót biztos nem tesz neki.
2020. szept. 28. 20:08
 2/7 anonim ***** válasza:
Nagyon
2020. szept. 28. 20:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Évek óta ilyen olcsó kólákat iszok és nincs baja a fogamnak, ezek csak felbontáskor olyan szánsavasak mint a rendes cóla, utána kiszáll belőle.
2020. szept. 28. 20:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Ne tartsd a szádban akkor nincs gond.
2020. szept. 28. 20:17
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha minden nap megiszol egy dobozos kólát, még semmi baja nem lesz a fogadnak, hacsaknem különösen romlékony. De ha víz helyett is azt iszod, és ledöntesz belőle napi 2 litert, az már nagy eséllyel kárt tesz benne.
2020. szept. 28. 20:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Eléggé problémás, én leszoknék róla már a rengeteg édesítőszer miatt is..
2020. szept. 28. 20:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha szívószállal iszod, akkor valamivel kevésbé éri a fogaidat. Én sokáig ittam és elég sok probléma lett a fogaimmal, mostmár leszoktam róla és csak vizet iszok. Pedig egy időben majd megőrültem a coláért, de csak az elején volt nehéz. Aztán egy idő után már nem is hiányzott, mostmár ha elém tennék, akkor sem innám meg. De persze genetika függő is, ismerek olyat, aki naponta issza és mégis jobban a fogai az enyémnél.
2020. szept. 30. 15:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!