Normális ekkora fájdalom egy rágófog húzás után?
Hétfő este húzta ki a jobb alsó hátsó fogamat a doki. Semmi gond nem volt, kb 2 perc alatt kikapta. Hatalmas tömés volt már a fogamban, nem lehetett megmenteni, fájt, ki akartam húzatni.
Azóta nem bírom rendesen kinyitni a számat, nagyjából 1 ujjnyi résre tudom kinyitni. Az az oldal rettenetesen fáj, mintha be lenne görcsölve, néha az állkapocscsontba is olyat hasít... Több Algopirynt szedek, mint a sima fogfájáskor.
Evés, ásítás természetesen alig megy.
Ami miatt főleg parázok, az az, hogy a panoráma röntgenen volt egy kis folt azon a részen az állkapcsomban. Már a 2 évvel ezelőttin is ott van, azóta nem változott, nem fájt. Az első doki tovább küldött anno, hogy nem tudja, mi ez. A második azt mondta, hogy lehet hogy csak ilyen a csontrajzolatom. Ez a doki meg aki húzta a fogam, szintén azt mondta, hogy hát valószínű semmi...
De ha mégis az fáj most nekem a foghúzás óta, mert megbolygattuk? :(
Vagy normális ez a fájdalom?
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!