Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerülne megszépíteni...

Mennyibe kerülne megszépíteni a fogaimat, legalább az elülsőket??

Figyelt kérdés

18 éves fiú vagyok. A fogaim nem túl jók, de elvagyok velük, viszont az nagyon zavar, hogy ilyen fehér lepedék van az elülső fogaimon, amit már 2 éve próbálok eltávolítani, de nem sikerül. Gondolhatjátok milyen kellemetlen, ha elmosolyodok és látszódnak a fogaim....

Arra gondoltam, hogy idén megcsináltatom őket, legalább az első fogaimat.

2020. szept. 16. 21:51
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sztem fogkoleszedes, összesen max 30ezer.
2020. szept. 16. 22:01
 2/4 anonim ***** válasza:
Bizony, fogkoleszedes, aztan esetleg egy feherites, es maris ezerszer jobban fognak mutatni a fogaid. Az arak elteroek lehetnek, de egy fogkoleszedes kb 18-20-25 ezer, a feherites 50-60-70 ezer korul van itt.
2020. szept. 17. 00:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha a körzeti fogorvoshoz mész, akkor a fogkőleszedés évi egyszer ingyenes . Én magánban 15 ezret fizettem érte Győrben 2 hete.

Már önmagában ez rengeteg dob a külső megjelenésén, nem feltétlen kell fehéríteni .

2020. szept. 17. 08:08
 4/4 anonim ***** válasza:

Fogorvoskent irom, ahogy az előttem lévők irtak vagy eleg egy egyszerű dental higienias kezeles(fogkő levétele, só polirozas) majd egy fogfeherítés, de lehet hogy a zománcban, vagy az alatta lévő rétegben, a dentinben van elteres ez esetben sajnos az előbbi kezelés nem lesz elégséges és invazivabb beavatkozasra lehet szukseg. Esetleg egy kerámia héj vagy koronák készítése. Első körben latatlanul a kevesbe invazivat javaslom.

Ezenkívül kis jó tanacs, mindenki a kirakatot akarja rendbetenni, de a hátsó fogak a ragas funkciója miatt elengedhetetlen, hogy épek, szanáltak kegyenek, úgyhogy javasolt azzal is foglalkozni!

Minden jót kívánok!

2020. szept. 23. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!