Mennyibe kerülne megszépíteni a fogaimat, legalább az elülsőket??
18 éves fiú vagyok. A fogaim nem túl jók, de elvagyok velük, viszont az nagyon zavar, hogy ilyen fehér lepedék van az elülső fogaimon, amit már 2 éve próbálok eltávolítani, de nem sikerül. Gondolhatjátok milyen kellemetlen, ha elmosolyodok és látszódnak a fogaim....
Arra gondoltam, hogy idén megcsináltatom őket, legalább az első fogaimat.
Ha a körzeti fogorvoshoz mész, akkor a fogkőleszedés évi egyszer ingyenes . Én magánban 15 ezret fizettem érte Győrben 2 hete.
Már önmagában ez rengeteg dob a külső megjelenésén, nem feltétlen kell fehéríteni .
Fogorvoskent irom, ahogy az előttem lévők irtak vagy eleg egy egyszerű dental higienias kezeles(fogkő levétele, só polirozas) majd egy fogfeherítés, de lehet hogy a zománcban, vagy az alatta lévő rétegben, a dentinben van elteres ez esetben sajnos az előbbi kezelés nem lesz elégséges és invazivabb beavatkozasra lehet szukseg. Esetleg egy kerámia héj vagy koronák készítése. Első körben latatlanul a kevesbe invazivat javaslom.
Ezenkívül kis jó tanacs, mindenki a kirakatot akarja rendbetenni, de a hátsó fogak a ragas funkciója miatt elengedhetetlen, hogy épek, szanáltak kegyenek, úgyhogy javasolt azzal is foglalkozni!
Minden jót kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!