Hogy működik az éjjeli fogszabályzó?
Figyelt kérdés
Mennyi ideig kell használni? (nem egy estére gondolok) illetve hogy lehet beszerezni, mennyi stb? mindent érdekelne róla2010. aug. 6. 10:00
1/3 anonim 

válasza:

nekem volt és nem valami jó mert volt hogxy kiesett amúgy olyan mint egy műfogsor csak persze ittnem fogak vannak hanem iylen vasféleség és olyan hogy a szájpadlásodr is rákell húzni én nem szerttem mindíg féltem hogy lefogom nyelni mert hoygha nem húzzák meg eléggé akor leeshet meg b.dös is :S tudom takarítani kell de én akkor is érezte de jo volt.. mert már nem áll ki annyira a fogam (: megéri a szenvedést
2/3 anonim 

válasza:

ja egyépként előző vagyok :D a fogászatin kérsdz beutalót a fogszabáéyzásra és ott nem valamik nagy drágaság..és havont 1x kell visszamenni :D és én kb 1évig hordtam de megérte!! L/15
3/3 anonim válasza:
nekem volt, és egy kalap sz@rt nem ér.
1,5 évig hordtam minden éjjel, ha náthás voltam nem mert nemkaptam levegőt.
kb féléve nem mentünk húzatni mert kidobtuk a francba.
éjjeli fogszabi előtt a fogam: 2 vámpírfog, állkapocs túl hátul
éjjeli fogszabi után: egy újabb vámpírfog, plusz az egyik első 'lapát' beferdült. nagyszerű.
szóval most állandóm lesz. szerintem 100 hogy jobban megéri majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!