Rekedtség, torokfájás, hőemelkedés, ne menjek el fogorvoshoz ugye?
Figyelt kérdés
Alapesetben lehet elmennék, de a jelenlegi helyzetben...2020. szept. 6. 07:58
2/12 anonim válasza:
Nem fognak ellátni, tegnap voltam, lázméréssel kezdett a recepciós
3/12 A kérdező kommentje:
Nálunk múltkor nem volt, csak kérdőív, bár fájós foggal mentem....
#1 Nem így van...
A hangomon alapból hallatszik. Inkább szólok, bár több hete várok, ideiglenes tömésem van... Lehet nem zavarnának el, de bunkóság így odamenni...
2020. szept. 6. 08:27
4/12 anonim válasza:
Telefonálj nekik, beszéld meg velük. Ha jófejek, lehet, hogy azt is meg tudod beszélni, hogy majd ha jobban lettél, soron kívül fogadjanak, mondván, hogy már úgyis sokat vártál.
5/12 A kérdező kommentje:
Anymá elkezdett velem ordítozni, hogy nincsen semmi bajom, szimulálok, mit számít...
Ez hülye, igaz ő úgy is elmegy, hogy taknya-nyála összefolyik...
2020. szept. 6. 09:29
6/12 A kérdező kommentje:
Egyébként hasmenésem is van, alig van hangom...
Anyám szerint "nem vagy beteg, nem látszik rajtad"....
2020. szept. 6. 10:15
7/12 anonim válasza:
Szia! Szerintem ne menj sehová! És beszélj a háziorvosoddal, hogy mit tanácsol! Teszt vagy sem! Ezek lehetnek a korona tünetei is!
8/12 anonim válasza:
Az a baj hogy ezzel másokat veszélyeztetnél. Lehet hogy neked "csak" torokfájás, más meg az intenzíven köt majd ki ha belélegzi utánad a rendelőben szétszóródott nyálcseppeket. (ha mondjuk COVID, mert akár az is lehet)
9/12 A kérdező kommentje:
Nyilván kesztyű, maszk, de nem tudom... Ki tudja mire kapok újra... De ha meg észreveszik, hogy betegen mentem oda...
2020. szept. 6. 13:04
10/12 anonim válasza:
A fogorvost meg az asszisztenst veszélyeztetnéd elsősorban. Ha legalább sebészmaszk van rajtad, akkor másokat nem valószínű, hogy megfertőzöl. De persze az orvost se jó ötlet megbetegíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!