Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Rekedtség, torokfájás, hőemelk...

Rekedtség, torokfájás, hőemelkedés, ne menjek el fogorvoshoz ugye?

Figyelt kérdés
Alapesetben lehet elmennék, de a jelenlegi helyzetben...
2020. szept. 6. 07:58
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
0%
A te tested, a te döntésed.
2020. szept. 6. 08:01
 2/12 anonim ***** válasza:
88%
Nem fognak ellátni, tegnap voltam, lázméréssel kezdett a recepciós
2020. szept. 6. 08:13
 3/12 A kérdező kommentje:

Nálunk múltkor nem volt, csak kérdőív, bár fájós foggal mentem....

#1 Nem így van...

A hangomon alapból hallatszik. Inkább szólok, bár több hete várok, ideiglenes tömésem van... Lehet nem zavarnának el, de bunkóság így odamenni...

2020. szept. 6. 08:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Telefonálj nekik, beszéld meg velük. Ha jófejek, lehet, hogy azt is meg tudod beszélni, hogy majd ha jobban lettél, soron kívül fogadjanak, mondván, hogy már úgyis sokat vártál.
2020. szept. 6. 08:34
 5/12 A kérdező kommentje:

Anymá elkezdett velem ordítozni, hogy nincsen semmi bajom, szimulálok, mit számít...

Ez hülye, igaz ő úgy is elmegy, hogy taknya-nyála összefolyik...

2020. szept. 6. 09:29
 6/12 A kérdező kommentje:

Egyébként hasmenésem is van, alig van hangom...

Anyám szerint "nem vagy beteg, nem látszik rajtad"....

2020. szept. 6. 10:15
 7/12 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem ne menj sehová! És beszélj a háziorvosoddal, hogy mit tanácsol! Teszt vagy sem! Ezek lehetnek a korona tünetei is!
2020. szept. 6. 11:47
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj hogy ezzel másokat veszélyeztetnél. Lehet hogy neked "csak" torokfájás, más meg az intenzíven köt majd ki ha belélegzi utánad a rendelőben szétszóródott nyálcseppeket. (ha mondjuk COVID, mert akár az is lehet)
2020. szept. 6. 12:52
 9/12 A kérdező kommentje:
Nyilván kesztyű, maszk, de nem tudom... Ki tudja mire kapok újra... De ha meg észreveszik, hogy betegen mentem oda...
2020. szept. 6. 13:04
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
A fogorvost meg az asszisztenst veszélyeztetnéd elsősorban. Ha legalább sebészmaszk van rajtad, akkor másokat nem valószínű, hogy megfertőzöl. De persze az orvost se jó ötlet megbetegíteni.
2020. szept. 6. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!