Szerintetek egyszerre vetessem ki a jobb alsó+fölső bölcsességfogaimat vagy inkább ne?
Figyelt kérdés
Félek, hogy túl sok lenne az a fájdalom, ha 2 db-ot egyszerre vetetnék ki. Ràadásul műteni, vésni kell.
Viszont jó lenne egyszerre túl lenni rajta... van itt olyan, aki egyszerre 2-őt műttetett ki?
2020. szept. 5. 19:19
11/17 A kérdező kommentje:
És neked segített a fájdalom enyhítésében a műtèt után? Mert nekem alig alig vitte le a fájdalmat, és még ki sem vették... ezért is félek, hogy egy vésés stb. utáni fájdalomra még annyira se fog hatni, ha már most nem igazán segített... antibiotikumot kaptam én is , szerencsére amióta szedem nem fáj.
2020. szept. 16. 22:26
12/17 anonim válasza:
A Flector por nekem nagyon sokat segített a műtét+húzás után, a jelenlegi (több, mint 2 héttel vagyok a műtét után) csontfájdalmon viszont semmit nem segít, viszont a mostani fájdalom már nem folyamatos. Az első pár napban való jegelés is segített valamennyit, de ezek ellenére is megszenvedtem vele eléggé. Ugyanakkor sokkal jobb, hogy kint van és a jövőben már nem okozhat problémát, szóval szerintem mindenképp vágj bele és bírd ki valahogy. Nehéz lesz az alvás, evés meg úgy általában a létezés, de arra kell gondolni, hogy az csak átmeneti és utána már nem tud begyulladni.
13/17 anonim válasza:
Szia. Kérdező, természetes hogy most nem hat a fájdalom csillapító mivel egy rossz fogrol van szó melyben meg elő idegek találhatóak. Ha a fogat kiszedik már ez a jellegű fájdalom nem fog jelentkezni, mivel idegek sem lesznek benne és ha gyulladt a gyulladás is gyorsan megszunik, arra antibiotikumot szoktak adni. De nekem is gyulladt volt mindkét fogam amit műtöttek de csak az egyiknél kaptam antibiotikumot mert a másiknál nem volt olyan mértékű a gyulladás hogy indokolt legyen. Arra a fájdalomra ami húzás, műtét után lesz pedig bőven jó a flector por. Hidd el hatásos és erős gyógyszer.
14/17 A kérdező kommentje:
Köszi nektek a bíztató szavakat!
Ugye a gyulladt fogat is el tudja a szuri érzésteleníteni? Mert olyan rémtörténeteket láttam, hogy azt kevésbé és így érezni fogom, amikor csinálják...:-|
2020. szept. 18. 18:33
15/17 anonim válasza:
Azt mondják sokan hogy nem lehet, de ha magán rendelőben csinaltatod hidd el el tudják erzesteleniteni.
Nekem 2t is el tudtak gyulladtan. És az egyik nagyon gyulladt volt.
16/17 anonim válasza:
Nekem a műtétkor nem volt gyulladt, így saját tapasztalatom nincs. Férjemnek viszont kettőt is gyulladtan szedtek ki, maximálisan el tudták érzésteleníteni.
17/17 A kérdező kommentje:
Akkor jó! Köszi mégegyszer! :)
2020. szept. 18. 19:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!