Bölcsessègfog vésés / műtét után milyen fájdalom csillapítót szoktak adni?

Szia. Nekem 2 műtét volt nemrég, bolcsessegfogak. Előtte semmi az ég világon nem használt. A műtétbol semmit nem éreztem.
Műtét után flectort szedtem de az első és a második nap kellett csak egyet bevennem. Megkönnyebbülés volt hogy nem fájt már csak maga a seb volt érzékeny.

Szia. Nekem is íny alá tört mind a kettő, megmeg szilankosra, így műtötték.
Míg bent volt a fog az egész arcom fogsorom fájt. De elviselhetetlen volt. Nem tudtam enni inni..
Szuri után minden fájdalom elmúlt és a fog kiszedesebol se éreztem semmit. Az első 1 órán át tartott a második 25 perc alatt volt kint. Pont ezért nem szedték ki egyszerre mert különböző oldalon volt és elég komplikált esetnek számított. De amúgy ha kérdezték volna, vagy lehetett volna egybe szedettem volna ki.
Varrtak a végén, gyógyulási idő az előtte lévő fajdalomhoz képest semmiség volt, pedig picit bedagadtam meg feszült a varrat enyhén, enyhe luktetes fájdalom persze volt de inkább 100x ez az érzés mint az a durva fogfájás.
1 hét után varrat szedés, de akkor már semmi gond nem volt semmivel. Csak vigyázni kell be ne gyulladjon.

Nyugi, minden rendben lesz, csak próbálj nem parázni. Hidd el nagy megnyugvás és megkönnyebbülés lesz ha végeztél 😊
Miskolcon csinaltattam, skapinyecz fogászat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!