Szájsebészet után lehet majonézt enni a virsli mellé?
Én úgy tudom,hogy nem tartalmaz tejet.A házi és a bolti készitésűekben nincs
tej.
Ne gfeledd, hogy ízesítésül mustár (ami pedig savas) lehet benne!
A savas valami nem a legkívánatosabb a sebre.
8.
Tehát akkor ez most nem gond? Remélem azért estére elmúlik, mert így nem tudom hogyan fogok aludni, mert ez most nem amolyan "picike" fájdalom, hanem elég erős. És kicsit zavaró, hogy a "cérna" az ínyemben olyan elég szellős, hogy lesz ebből végül begyógyulás? Konkrétan lelátni a fog helyének egészen az "aljára" úgymond.
Valamivel jobb lett a helyzet azóta, hogy írtam, de még mindig érzem és félek, hogy elszalasztom a lehetőséget arra, hogy visszamenjek (ma este 7 óráig tehetném meg), mert hétvégén nem lesz bent ott senki, hétfőig pedig baj lesz, ha nem múlik el, vagy épp erősödik.
8.
Vissza is kell majd mennem kiszedetni a varratokat. De egyenlőre a varrat maga idegesít olyan értelemben, hogy aggasztó az, hogy kitudom tapintani nyelvvel, mint egy feszes gitárhúrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!