Meddig kell hordani az éjszakai fogaszabályzót?
2x is volt fogszabályzóm (alul felül), ami összesen 4 évbe telt. Nagyon szépen állnak mostmár a fogaim. 1 éve vették le azóta minden nap hordom az éjszakait. Sok barátomnak kb.feleslegesen volt fogszabi mert nem hordták elég ideig az éjszakait és visszarendeződtek a fogaik.
De vajon mennyi is az ideális idő?
Letezik, hogy nem mondta a fogorvos?
Nekem annak idejen egy ev volt, de ugy, hogy az elejen nemcsak ejjel, hanem nappal is minel tobbet kellett viselnem. Igaz, rogzitett fogszabalyzo utan. Husz ev utan szinte ugyanugy allnak a fogaim.
Elvileg egy ev utan is hetente-kethetente egyszer javallt lett volna, de mar nem volt hozza lelkierom.
Nem említette még a fogszabályozós néni. A vírus miatt nem nagyon voltak kontrollok...
De én is úgy tudom, hogy eléggé visszacsúszhatnak. 1 év után, ha elkezdem elhagyni, akkor kb minek volt sajna.
Mentek a zöld pipák, köszi.
Szerintem minden éjszaka hordani nem vészes,ha nem hordod akkor már nem is fognak a fogaid bele illeszkedni és hogyha 2 hétig hordod zsinorban és akkor se jó akkor még újat is kell csinálni.
Szóval én ajánlom,hogy hordd és ne csináld azt amit egyesek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!