Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogaszabályzó levétele fáj?

A fogaszabályzó levétele fáj?

Figyelt kérdés
2011. jan. 26. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nekem is volt fogszabályzóm..
2011. jan. 26. 15:57
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem fáj, csak kicsit fura lesz visszaszokni.

Ja, és szólj rá az orvosra, hogy szedje le a fogadról az ottmaradt ragasztót jóigényessen, nekem rajta felejtette, kb 4 évbe telt mire lekopott, napi 2-3 fogmosás mellett. :D

2011. jan. 26. 16:16
 3/7 anonim válasza:
100%

Ha nincs begyulladva az ínyed nem lesz semmi. nekem csak azért fájt, mert be volt gyulladva és ezért lejjebb húzódott..

Volt olyan ismerősöm, aki azt mondta, olyan lesz utána, mint ha nem lenne fogad. Hát nálam ez egyáltalán nem így volt, 2-3 nap alatt megszoktam, hogy nincs rajtam. :)

2011. jan. 27. 20:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Biztos hogy nem fáj :)

nekem még nem szedték le, de egy-egy darabot már szedett le a rossz ragasztás miatt, amikor feltették, és csak annyi, hogy fog egy fogót, megfogja, kicsit megmozgatja és már lent is van :) Nagyon könnyen lejön, én csak egy puha körtébe haraptam bele, és leesett az egyik :D Szóval nincs mitől tartanod :)

2011. jan. 27. 22:55
 5/7 anonim válasza:
100%
Ha végbélen keresztül veszik ki, akkor fájhat.
2011. febr. 2. 15:12
 6/7 Barbucc válasza:
100%
Egyáltalán nem kellemes érzés, de nem fáj, a ragasztós komment igaz, nekem sem szedték le rendesen a maradékot, 4 éve szedték le a fogszabályzóm és még mindig érzem az egyik fogamon :D
2011. febr. 5. 17:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Jajj, nekem valami fiatal csaj szedte le, vagyis az csiszolgatta meg polírozgatta kedvére, aztán azon a héten mentem fogorvoshoz is, az meg mondta, hogy szedessük le rendesen a ragasztót, mert vicc, hogy fizetünk érte összesen kb 60ezret, és nem képesek normálisan megcsinálni.. A vicc az, hogy kedden szedték le, csüt. vissza kellett menni, akkor a doki is nézte, és nem mondta, hogy basszus ragasztós csiszolunk még rajta, és csüt délután mondta a fogorvos, hogy szedessük le..
2011. febr. 14. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!