Sírtatok már fogorvosnál? Mennyire gáz?
Múltkor elsírtam magam az injekciónál. Fájt is de inkább csak megijedtem az érzéstől. Nem sok fogászati tapasztalatom van még. A doki leteremtett hogy ezt most hagyjam abba, semmi okom rá, felnőtt nő vagyok...stb. Utána fúrta és kiidegelte a fogam. Ez gond nélkül ment, nem fájt semmi jól bírtam. A végén amikor adott új időpontot megjegyezte hogy reméli legközelebb nem rendezek neki drámai jelenetet. Igazából a megjegyzése nélkül már rég túlléptem volna az egészen, de így most inkább szégyellem magam és rossz érzéssel megyek majd vissza.
A kérdést azért írtam ki mert érdekel mennyire különleges/gáz/vérciki az esetem. Ha a doki így kiakadt akkor nagyon egyedi lehet. Nos, sírtatok már fogorvosnál? Vagy rendeztetek egyéb "drámai jelenetet"? Mi volt az orvos reakciója?
Kedves 10-es nekem ez a nagy félelmem. Hogy így járok. Tuti én is sirnék. Hat az mennyire kétségbe ejtő már amikor az ember kezelésekre jár, betart mindent, fizet mint a kisangyal aztán közlik hogy bocsi mégsem. Megértelek.
Az injekció miatti sírás viszont nem tudom mi volt nálam. Nem vagyok tűfóbiás vagy ilyesmi. Egyszerűen nem számítottam arra a maró fájdalomra, nagyon rosszul esett. Úgy hittem hogy kamu lesz a "fájdalommentes fogászat", engem tuti ott fognak kínozni és nem élem túl. Szóval kicsit átverve éreztem magam és bepánikoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!