Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Idegrendszeri problémák fog...

Idegrendszeri problémák fog miatt?

Figyelt kérdés

2 éve kezdett el felszínre törni a bölcsességfogam (baloldalt lent), konkrétan azóta vannak idegrendszeri problémáim. Még nem jutottam el a műtétig, viszont minden jel arra utal, hogy hamarosan muszáj, mert recseg-ropog az állkapcsom, valamennyire deformálódott is.

A tüneteim: tikkek, leginkább azt érzékelem, hogy pislognom kell, “rágni” az állkapcsommal, állandó fejfájás, és gyakori az az érzésem, hogy harapnom kell, valami keménybe. Korábban soha nem tapasztaltam semmi ilyet, csak amióta elkezdett kinőni. Lehet összefüggés? Ha kiműtik, nem rosszabodna?

2020. aug. 23. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:

2 év alatt nem jutottál el orvoshoz?

Idegrendszeri problémákat nem okoz bölcsességfog, az nem is ezt jelenti! Fájdalom miatt tapasztalhatod ezeket. Pislogás??? De keress fel egy pszichológust, ha úgy érzed, én inkább fogorvoshoz mennék el a pénzből xD

2020. aug. 23. 18:25
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem okozott gyulladást, volt magának. Egyszer elmentem megröntgenezni, horribilis árat mondtak a fogműtéthez, ráadásul 3D-s CT felvétel szükséges hozzá, ami szintén nem olcsó. Egyébként elmegyek, ameddig nem jön a második a hullám, de kíváncsi voltam, hogy mi van akkor, ha kihúzzák? Rosszabbodnának-e a tünetek.
2020. aug. 23. 18:33
 3/4 anonim ***** válasza:

Ezeket nem az okozza, pszichológusnak készülök.

Amúgy tb alapon ingyenes. Körzetishez kell elmenni és ad beutalót.

2020. aug. 23. 18:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy Tourette, vagy bármi ilyen, mert korábban semmi probléma nem volt. Fokozatosan rosszabbodott, a fogam kibújásával.
2020. aug. 23. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!