Fogrögzítés? Baleset?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Kisebb koromban 12 évesen kb egy mászókáról leestem kb 5 méter magasról és pont arcal előre estem bele a kemény talajba. Akkor egyik fogam is megütődött de elmúlt a fájdalom. Ennyire emlékszem. Meg persze annyira h sírtam és azt mondták gyorsan hozzon valaki vizet.
Most pedig már 16 vagyok és észre vettem hogy mintha kicsit mozogna az a fogam vagy kilazult volna
Ez már csontfog viszont nem akarom hogy ilyen korán kiessen
Ez esetben mit lehet tenni? Mit tehet a fogorvos és én mit tehetek addig ameddig a későbbi időpontra várok? 2 hét múlva tud fogadni a fogorvos.
Eléggé parázok...
2020. aug. 19. 19:00
1/1 anonim válasza:
A fogak hátuljánál sínnel rögzíti a mellette lévő kettőhöz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!