Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kinek mennyi foga hiányzik és...

Kinek mennyi foga hiányzik és mennyi idős?

Figyelt kérdés
De őszintén. Hogy élitek meg, ha több? Bölcsességfogak kinőttek?Kellett húzni azt is?
2020. aug. 12. 18:46
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem én viszem a pálmát. 25 vagyok és egyik igazi fogam sincs már meg.

Nagyon-nagyon rosszak voltak, de tényleg, mindegyik, szóval a teljes életmód váltás mellett ki is huzattam mindet és implantátumokat rakattam be. Elment rá 1 évnyi fizetésem, de megérte.

2021. febr. 8. 19:51
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

10-es, akkor neked se volt egyszerű gyerekkorod.:( És nem csak a fogaidra gondolok.

11-es, szerencse, hogy implantátummal meg lehetett oldani. Sajnos van akinek nem lehet. Anyámnak se sikerült, pedig jó 1 millió Ft-ot költött rá a nagyszüleim segítségével 25 évvel ezelőtt. Egy ismerősömnek az arcüregébe beesett, csak a folyamatos arcüreggyulladás miatt került CT-re, ahol ez kiderült. Nagyon nagy műtéttel tudták csak megoldani. Szóval én félek az implantátumtól, nekem is vékony a csontozatom.

2021. febr. 8. 19:57
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
25 éves vagyok, 1 fogam hiányzik, de lehet búcsút mondhatok a másodiknak is(elcseszett cisztas gyökérkezelt fog)... Szavusodnak a fogaim nagyon, elől is már 2 db fogam olyan..nem tudom mi lesz a jövőjük, mert 13 lyukas fogam van összesen, lehet kihúzatom az egészet pár év múlva...
2021. febr. 8. 21:59
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
13-as vagyok..na meg szüleim nem foglalkoztak a fogaimmal annó, és meglátszik, én sem törődtem velük, most kezdtem el ahogy megtudtam mennyi rossz van...fogszabályzót sem fizettek nekem , de már nem fogok arra költeni, sajnos műfogra kell gyűjtenem
2021. febr. 8. 22:01
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

13-as, szerintem előbb tömesd be őket. Azért van néhány lépcsőfok a szuvas fog és a protkó között szerencsére.:)

Ha a tömés nem elég, györkérkezelik. Ha letörik, még akkor is tömhető sok esetben, illetve mehet rá korona. Ha ezek se segítenek, még mindig lehet híd, illetve implantátum.

Egy tömés, ha jól sikerül, azért 5-10 évig védeni fogja azt a fogat.

2021. febr. 8. 22:36
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
15 : köszi😇
2021. febr. 8. 23:04
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és az egy dolog, hogy a tömés 5-10 évig védi, de ha időbe mész és újracsináltatod a tömést (mert már kikopott), akkor jöhet az újabb 5-10 év. Szóval nyugi.
2021. febr. 8. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!