Száj szag nyelv miatt?
Figyelt kérdés
Nemrégiben láttam egy videót hogy a szájszag a nyelven felgyulő gomba/baktériumok miatt is lehet kellemetlen. Fogmosaskor mindig lemosóm a nyelvem, de nem elég, szó szerint kaparnom kellene valamivel, ami erősebb a fogkefe mind 2 oldalánál. Netán valami száj öblítő nincs erre? Vagy eszköz? Bármit szívesen megnezem/kiprobalok.2020. aug. 7. 07:19
11/15 anonim válasza:
aha.. egy banán + tea? vagy valami könnyű keksz+tea? hát az éhomra belökött bögre kakaó lehet ám oka a gondnak! ("sokszor vannak görcseim és futnom is"- ennek pl. biztos)
12/15 anonim válasza:
A torkod,manduláid rendben vannak?A gennyes mandula,mandulakő is okozhat szájszagot.
13/15 anonim válasza:
Nekem is fehér a nyelvem,hátul a torkomnál vastagon lepedékes.Nem tudom lekaparni,öklendezek ha hozzáérek valamivel a nyelvemhez.De nekem nincs szájszagom.
14/15 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=ujyblhfctAI
Ezt még a karantén alatt láttam és próbáltam ki...:D
Amúgy nekem van nyelvkaparóm.
Én a reggeli kávé miatt szeretem használni, mert utálom a kávé utóízét a számban és úgy érzem a nyelvkaparóval simább, tisztább lesz a nyelvem.
15/15 anonim válasza:
sok hülye találgatás helyett:
menj el a háziorvosdhoz és a fogorvosodhoz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!