Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Száj szag nyelv miatt?

Száj szag nyelv miatt?

Figyelt kérdés
Nemrégiben láttam egy videót hogy a szájszag a nyelven felgyulő gomba/baktériumok miatt is lehet kellemetlen. Fogmosaskor mindig lemosóm a nyelvem, de nem elég, szó szerint kaparnom kellene valamivel, ami erősebb a fogkefe mind 2 oldalánál. Netán valami száj öblítő nincs erre? Vagy eszköz? Bármit szívesen megnezem/kiprobalok.

2020. aug. 7. 07:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
aha.. egy banán + tea? vagy valami könnyű keksz+tea? hát az éhomra belökött bögre kakaó lehet ám oka a gondnak! ("sokszor vannak görcseim és futnom is"- ennek pl. biztos)
2020. aug. 7. 15:06
 12/15 anonim ***** válasza:
A torkod,manduláid rendben vannak?A gennyes mandula,mandulakő is okozhat szájszagot.
2020. aug. 7. 17:13
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem is fehér a nyelvem,hátul a torkomnál vastagon lepedékes.Nem tudom lekaparni,öklendezek ha hozzáérek valamivel a nyelvemhez.De nekem nincs szájszagom.
2020. aug. 7. 17:38
 14/15 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=ujyblhfctAI

Ezt még a karantén alatt láttam és próbáltam ki...:D

Amúgy nekem van nyelvkaparóm.

Én a reggeli kávé miatt szeretem használni, mert utálom a kávé utóízét a számban és úgy érzem a nyelvkaparóval simább, tisztább lesz a nyelvem.

2020. aug. 7. 21:39
 15/15 anonim ***** válasza:

sok hülye találgatás helyett:

menj el a háziorvosdhoz és a fogorvosodhoz!

2020. aug. 7. 21:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!