Száj szag nyelv miatt?
Fogaim rendben vannak, napi 2 szer mosok, fogat, nemrég voltam dokinál is, minden rendben.
#1 - és igen, a szájviz erre van, de akkor a kérdésem el is tűnnek vagy csak éppen jó illatot ad a számnak? Mert ugye eddig ilyen problémám nem volt, csak most jelent meg, szóval nem tudom. Listerin esetleg segítene?
Étkezés miatt nem lehet, nem változtattam semmit, ugyan azt eszem mint eddig. Talán a tej (ha már emésztésnel tartunk) sokszor vannak görcseim és futnom is kell a wcre, de ez eddigis benne volt az étrendben.
na de miért van lerakódás? - azonkívül, hogy a nyelv állandó macerálásától erősödik ez !! (normál esetben rendes fogmosás elég)
Próbálkozz az emésztés rendberakásával, figyeld meg, mi árt, mi után érzed elnehezültnek magad, és mi az, ami után érzed, hogy a táplálék erőt adott - és lehet, hogy orvos segítsége is kell, mert nagyon kellemetlen
Megprobalom 1 hónapig kihagyni a tejet, mondjuk én azzal kezdem a reggelt, mert jól esik ugye 1-2 kanál kakaó, ízesítve. Ha netán át állnék joghurtra vagy bármilyen más jaurtra nem lenne ugyan ez a gond? Mert tejtermék csak egyik kicsit sűrűbb. Orvoshoz egyelőre nem akarok menni, ezért akarom most megelozni a problémát. Mások (barátnőm, család tagok) nem panaszkodtak, viszont én néha érzem + néha az ízeket is furcsán érzem (vagyis annak a baktériumna/gombanak az ízét érzem + az étel amit eszek).
Dokihoz fordulok majd ha 1 hónap után ha nem változik semmi tej kihagyás után. Szívesen fogadok el egyéb tanácsokat is. Ilyet olvastam hogy citrom is segít, rendszeres vizivas (ezt be is tartom), a fogmosas sem annyiból áll hogy 2-3 rántok a fogkefen és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!