A vérdugó esett ki??
Figyelt kérdés
4 és 2 napja húzták ki a fogamat. Az egyik nehezen jött ki bevolt gyulladva. Szedem a fájdalomcsillapítót, így nem fáj inkább csak feszülő érzés. Figyelek rá, nem eszek olyan ételt, nem öblögetem, óvatosan mosok fogat, azonban most is arra lettem figyelmes hogy alvadt vér darab van a számban. Nagyon sötét bordó, majdnem fekete színű. A vérdugó lehet az??2020. aug. 6. 16:44
1/8 anonim válasza:
Nincs olyan hogy vérdugó az a varr volt
2/8 anonim válasza:
Milyen a kihúzott fogak helye? Mit látsz ott?
3/8 anonim válasza:
Igen, valószínűleg. Nézd meg a fogad helyét!
4/8 anonim válasza:
#1 de, azt így hívják, hogy vérdugó. Kérdezd csak meg a fogorvosodat, ha legközelebb mész a féléves kontrollra.
5/8 A kérdező kommentje:
Az egyik már eléggé szépen összehúzódott, a másik inkább ilyen barnás színű, enyhe foltban csak fehér. Azonban a kihúzás óta egyik sem vérzett. Viszont a fájdalomcsillapítót 4 óránként szedem különben épp elviselhetően, de kellemetlenül fáj.
2020. aug. 6. 17:31
6/8 anonim válasza:
Szia. Nekem 1 hét után szedték ki a varratot és már varrat alatt se volt verdugo. Igaz fog műtétem volt.
De igen, egyébként kocsonyás alvadt vér darab a verdugo ha kiesik. Vigyázz rá továbbra is. Egyébként akármit csináltak a számban, varr sosem volt még benne..
7/8 A kérdező kommentje:
És mindenképpen problémát jelent ha kiesik ilyen rövid idő alatt? Vagy elég akkor visszamennem a fogorvoshoz ha nagyon fájni esetleg vérezni kezd?
2020. aug. 6. 17:46
8/8 anonim válasza:
4 nap alatt már bőven gyógyul. Ilyenkor ha nagy volt a lyuk a húzás helyén, fehéres a seb, ha kicsi volt a kihúzott fog akkor meg szépen összemegy ennyi idő alatt az íny. Nincs miért aggódnod szerintem, de azért még maradj az óvatosság mellett míg nem lesz száz százalékos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!