Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Egy héten hányszor kezelhet a...

Egy héten hányszor kezelhet a fogorvos?

Figyelt kérdés

Szerdán elmentem a fogászatra mert volt egy lyukas fogam ami fájt, azt mondta a fogorvos hogy gyökér kezelésre szorul,meg is csinálta még az nap. és jövő hét keddre adot időpontot ismét be tömte aznap is. aztán kaptam még egy időpontot véglegesen be tömte rá egy hétre.volt még egy fogam amit régen be volt tömve és ki tört azt mondta pénteken menjek be és kihúza egy 5 ős ért, úgy is volt ki húzta! Aztán jövő hét keddre adót egy idő pontot ismét az első fogamat be kellett tömni.megcsinalta erre rá két napra elkezdett fájni amit legelsonek be tömött fogat de csak akkor fáj ha rá harapok... eddig nem fájt, gondoltam vissza megyek ma csütörtökön de a sok injekciótol már egy kicsit be dagat az arcom (tényleg csak egy kicsit, szinten nem is látszik) de annak ellenére 3 helyen is fáj ahol melybre szúrta az injekciós tűt.. gondoltam vissza megyek keddre hátha elmúlna addigra a fájdalom. Az első fogam érzékeny...a hátsó meg csak akkor ha rá harapok....az lenne a kérdésem hogy nem adót egy kicsit rövid időpontokat amik egymás között között teltek el napok? És még az lenne a kérdésem hogy szerintetek ki fogja húzni a fogamat amit 3 héttel ezelőtt be tömött? Vagy esetleg azért fájhat mert felül jön a bölcsesség fogam?

Előre is köszönöm válaszokat,ha helytelenül írtam bocsi telóról vagyok! Megértést köszönöm.

2020. aug. 6. 13:39
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Persze, megfogadom a tanácsodat már fejben van is egy másik illető aki alkalmas lehet számomra a családban már több embernek is csinálta a fogát.talan ő jó lesz és remélhetőleg ha fizetek neki akkor utána nem kell még fizetnnem pluszba a gyógyszerekért 4-5ezer forintot hogy ne fájjon az amit megcsinált...!
2020. aug. 6. 18:41
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Drukkolok hogy megtalald a számodra megfelelő orvost. Mert ugye fájós foggal és a sok gyógyszerrel egy idő után kikeszul az ember. Amúgy hova valósi vagy?
2020. aug. 6. 18:48
 13/14 A kérdező kommentje:
Borsodi, ha tud valaki ajánlani egy jó fogorvost az nyugodtan írjon.amugy köszi a drukkot jó fej vagy :-)
2020. aug. 6. 18:51
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

De jó, én is.

Ha esetleg Miskolc környéki akkor ajánlom a skapinyecz fogaszatot. Olvass rá neten szuperek 😊 én hozzájuk járok

2020. aug. 6. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!