A fogorvosok vesznek fel maszkot, mielőtt belenéznek az emberek szájába? Egész munkaidő alatt maszkban vannak?
Figyelt kérdés
2020. aug. 4. 06:33
1/8 anonim válasza:
maszkban és néhol még arcvédő plexiben is
2/8 anonim válasza:
Igen, és nem csak a vírus miatt, amúgy is.
3/8 anonim válasza:
Az a fogorvosi rendelő, ahova a családdal járunk, ott a vírus előtt is hordott maszkot+plexit minden fogorvos. A kezükre egyszer használatos steril gumikesztyűt húztak.
5/8 anonim válasza:
Sose láttam egyik fogorvosomat sem maszk és védőszemüveg nélkül, miközben a számban matatott és az elmúlt 23 évben fél évente járok... ez nem covid találmàny
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
(Nem a vírus miatt kérdeztem.)
2020. aug. 4. 20:52
7/8 anonim válasza:
Mindig van rajtunk a rendelőben maszk. Plexit meg akkor vesszük fel amikor elkezdjük a kezelést.
8/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm!
2020. aug. 7. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!