Ha fogkövem van akkor nem fogják kihúzni a gyulladt fogamat? Először el kell távolítani a fogkövet?
Figyelt kérdés
Fáj az egyik fogam és be is van gyulladva.Igaz,nem látszik,hogy begyulladt,csak én érzem hogy igen.Mivel elég nagy rajta a lyuk ki kell húzni.Viszont az alsó fogsorom meg fogköves, ráadásul elég vastag rajta a fogkő.Kihúzhatják azért a gyulladt,rossz fogat?Vagy nem húzhatják ki így a sok baktérium miatt,ami a fogaimon van?2020. aug. 3. 12:00
A kérdező szavazást indított:
Fogkő mellett is lehet fogat húzni
Fogkő mellett nem lehet fogat húzni
9 szavazat
1/2 anonim válasza:
A fogorvos tudni fogja, hogy mit kell tenni.
2/2 anonim válasza:
Szia. Nekem simán kiműtötték 2 bölcsesség fogam úgy hogy nem szedtek fogkövet, pedig van bőven. Csak amikor én voltam még nem kaptak engedélyt a fogkő leszedésere. De most se szedték le hanem kiműtötték simán.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!