Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért fáj a fogam?

Miért fáj a fogam?

Figyelt kérdés

Már május óta fáj jobb oldalt felül középről belülre az 5. fogam. Most jutottam vele fogorvoshoz, nem látott semmit, csináltunk CT-t és azon sem látott semmit. Azt mondta talán éjjel ráharapok és ezért, de nem tudom.... Május óta minden nap fáj már egész nap állandóan, ilyen tompa fájdalom, de nem annyira, hogy ne zavarjon. Ha harapok vele, vagy hozzáérek én, akkor az egész bezsibbad, a többi fogamnál egyáltalán nincs ilyen. Szerintetek is csak ennyi a probléma? Csináltassak ilyen éjjeli sínt és akkor el fog múlni? De akkor ezelőtt miért nem lépett fel ez a probléma egyáltalán? Azért kérdezem meg igazából, mert nagyon drága a fogorvosom, ez sem lenne olcsó, de ha nem oldja meg ezt a problémát 100%-osan akkor nem fogok rá ennyit kifizetni...

17/L

2020. aug. 1. 22:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondta talán éjjel ráharapok"

Ez hülyeség.

Ha fáj, amikor ráharapsz, akkor az azért van, mert belül gyulladt.

2020. aug. 1. 22:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A bölcsességfogaid nem nőnek?
2020. aug. 1. 22:41
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Pedig, akkor ott baj van valamelyik foggal. A fájdalom jelzi.
2020. aug. 1. 22:45
 4/6 A kérdező kommentje:
Mitől lehet gyulladt? Azt mondta a CT-n nem látszódott semmi... a bölcsességfogam bal oldalt felül kijött teljesen jobb oldalt viszont még nem...alul pedig nincsenek.
2020. aug. 2. 00:35
 5/6 anonim ***** válasza:

Ezzel a szöveggel engem is megakart etetni a körzeti orvos. A végén már beszólt hogy minek megyek mindig. Igaz ő csak röntgent csinált és semmit sem mutatott.

Aztán magánban a CT mutatott gyulladást a foggyökér körül.

Esetleg másik orvos nem jöhet szóba?

2020. aug. 4. 00:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is ez volt amúgy. Olyan volt pl. mintha magasabb lenne érzésre és harapásra fájt eléggé.
2020. aug. 4. 00:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!