Az aliexpresses fogszabályozó hatásos?
Figyelt kérdés
Elég görbék a fogaim, de a szüleim nem akarnak fogszabályozóra költeni, engem pedig nagyon zavar a két kiálló fogam, mert olyan vagyok, mint egy vámpír és mindig kinevetnek. Azt mondják 16 évesen úgysem raknak már fel nekem, pedig az anyagi hátterünk megengedné.2020. júl. 25. 12:35
11/21 anonim válasza:
Amúgy ez honnan tudja, hogy neked honnan hova és mennyire kell tolni a fogaidat?:D Soha nem tenném a számba, de te rendeld meg nyugodtan, nem az én fogaim :D
12/21 A kérdező kommentje:
Igazából az én fogaimnak mindegy, nagyon kiáll a két fogam, ha egy kicsit is visszatolja,már annak is örülnék. De így semmi önbizalmam nincs, az arcom hiába szép, elnevetem magam és a fogaim teljesen rondák..mármint nagyon szép fehérek és egészségesek a szüleim mindig ezzel jönnek.
2020. júl. 25. 20:24
13/21 anonim válasza:
Ha ennyire zavar várd meg , hogy legyen kereseted, vagy tegyél félre már most, ha kapsz zsebpénzt vagy nyári meló, mit tudom én és csináltasd meg pár év múlva. De nem értem, ha ezt így elmondod a szüleidnek, h ennyire zavar miert nem támogatnak. 18 év alatt ez ingyenes, nem? Mármint a TB támogatja..
14/21 anonim válasza:
Leírhatom én is ugyanazt, amit az előzőek, hogy a fogszabályozókat egyénileg kell megtervezni és elkészíteni.
De ha úgyis meg akarod rendelni, akkor miért tetted fel a kérdést?
15/21 A kérdező kommentje:
Feltettem a kérdést, mert tapasztalatokat vártam, attól aki esetleg próbálta
2020. júl. 26. 11:48
16/21 anonim válasza:
Ez a myofunkcionális fogszabályzás, létezik ilyen, nem veszélyes és nem túl nagy esztétikai problémák esetén hatásos.
Itt pl. le van írva.
Rendes fogorvosnál is lehet ilyet kérni, bár nyilván drágább mint az Alis, aminek a minőségéhez nem tudok hozzászólni. Valószínűleg gagyibb anyagból van, ezek egyméretűek (mármint felnőtt/gyerek), rugalmasak.
17/21 A kérdező kommentje:
16-os köszönöm, nem tudtam az eredeti nevét, de így tudtam venni a fogorvosnál a zsebpénzemből 4ezer forint volt, de egyelőre kényelmetlen és nagyon szorít, kicsit félek, hogy kitörik a fogam, bár az orvos szerint az nem lehet
2020. júl. 29. 00:07
18/21 anonim válasza:
Nekem az éjszakai, ami egy fogívre volt jó (tehát csak felülre) nyolc éve (nem is tudom most mennyi lehet..) került 25 ezerbe. 5 hetente meg kellett húzni 3 ezerért (magán fogorvos). Négy évig hordtam, az egyik elálló fogam így sem állt be teljesen a helyére. Ebből kiindulva sejtheted, hogy az a 4 ezer forintos mennyit érhet.
20/21 anonim válasza:
nagyon nevetek 😂😂😂 nagyon szorìt és félsz hogy kitörik a fogad.
feldobtad a napom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!