Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az aliexpresses fogszabályozó...

Az aliexpresses fogszabályozó hatásos?

Figyelt kérdés
Elég görbék a fogaim, de a szüleim nem akarnak fogszabályozóra költeni, engem pedig nagyon zavar a két kiálló fogam, mert olyan vagyok, mint egy vámpír és mindig kinevetnek. Azt mondják 16 évesen úgysem raknak már fel nekem, pedig az anyagi hátterünk megengedné.

2020. júl. 25. 12:35
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy ez honnan tudja, hogy neked honnan hova és mennyire kell tolni a fogaidat?:D Soha nem tenném a számba, de te rendeld meg nyugodtan, nem az én fogaim :D
2020. júl. 25. 20:09
 12/21 A kérdező kommentje:
Igazából az én fogaimnak mindegy, nagyon kiáll a két fogam, ha egy kicsit is visszatolja,már annak is örülnék. De így semmi önbizalmam nincs, az arcom hiába szép, elnevetem magam és a fogaim teljesen rondák..mármint nagyon szép fehérek és egészségesek a szüleim mindig ezzel jönnek.
2020. júl. 25. 20:24
 13/21 anonim ***** válasza:
91%
Ha ennyire zavar várd meg , hogy legyen kereseted, vagy tegyél félre már most, ha kapsz zsebpénzt vagy nyári meló, mit tudom én és csináltasd meg pár év múlva. De nem értem, ha ezt így elmondod a szüleidnek, h ennyire zavar miert nem támogatnak. 18 év alatt ez ingyenes, nem? Mármint a TB támogatja..
2020. júl. 25. 20:50
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Leírhatom én is ugyanazt, amit az előzőek, hogy a fogszabályozókat egyénileg kell megtervezni és elkészíteni.

De ha úgyis meg akarod rendelni, akkor miért tetted fel a kérdést?

2020. júl. 26. 09:58
 15/21 A kérdező kommentje:
Feltettem a kérdést, mert tapasztalatokat vártam, attól aki esetleg próbálta
2020. júl. 26. 11:48
 16/21 anonim ***** válasza:
75%

Ez a myofunkcionális fogszabályzás, létezik ilyen, nem veszélyes és nem túl nagy esztétikai problémák esetén hatásos.

Itt pl. le van írva.

[link]

Rendes fogorvosnál is lehet ilyet kérni, bár nyilván drágább mint az Alis, aminek a minőségéhez nem tudok hozzászólni. Valószínűleg gagyibb anyagból van, ezek egyméretűek (mármint felnőtt/gyerek), rugalmasak.

2020. júl. 26. 12:14
 17/21 A kérdező kommentje:
16-os köszönöm, nem tudtam az eredeti nevét, de így tudtam venni a fogorvosnál a zsebpénzemből 4ezer forint volt, de egyelőre kényelmetlen és nagyon szorít, kicsit félek, hogy kitörik a fogam, bár az orvos szerint az nem lehet
2020. júl. 29. 00:07
 18/21 anonim ***** válasza:
Nekem az éjszakai, ami egy fogívre volt jó (tehát csak felülre) nyolc éve (nem is tudom most mennyi lehet..) került 25 ezerbe. 5 hetente meg kellett húzni 3 ezerért (magán fogorvos). Négy évig hordtam, az egyik elálló fogam így sem állt be teljesen a helyére. Ebből kiindulva sejtheted, hogy az a 4 ezer forintos mennyit érhet.
2020. júl. 29. 08:31
 19/21 anonim ***** válasza:
Jo az
2020. júl. 29. 20:37
 20/21 anonim ***** válasza:

nagyon nevetek 😂😂😂 nagyon szorìt és félsz hogy kitörik a fogad.

feldobtad a napom!!

2020. júl. 30. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!