Egy otthon elvégzett foghúzás okozhat heteken át tartó lázat napi szinten hetekig?
Figyelt kérdés
Édesanyámnak már nagyon mozgott az egyik foga hátul(nem bölcsesség) és zuhanyzás alatt kirántotta kézzel. Azóta már lassan 3 hete szinte minden nap láza van. Nincs semmi torokfájása, orra nem folyik...stb. Csak a mindennapos láz. Gyógyszerek leviszik neki, meg a forró fürdő. De mindig visszatér sajnos.2020. júl. 16. 19:21
1/5 anonim válasza:
Szerintem nem a foghúzástól van láza. Menjen el orvoshoz.
2/5 anonim válasza:
Ha rosszul húzza ki,vagy benne marad a gyökér akkor kaphat gyulladást és attól lehet lázas.
3/5 anonim válasza:
Orvos és orvos, nem is értem mire vártok.
4/5 A kérdező kommentje:
Ja, a kérdést kissé elírtam. -hetekig
Holnap megy el orvoshoz.
2020. júl. 16. 20:01
5/5 anonim válasza:
Már bocsánat, de akkor miért tetted fel a kérdést? Ha itt más válaszok érkeznek, mint amit az orvos mond, akkor hülye lesz az orvos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!