Nemsokára fogszabályzós leszek,válaszolnátok pár kérdésemre?
Feltevés után mikor lehet enni,inni,fogat mosni? Első pár napban miket ettetek?Fura először fogat mosni? Ki milyen fogkefét,fogkrémet és mas eszközt(pl:fogköztisztítót)használ? Milyen lesz az első napok amikor felteszik,és az első álítás?
Lenyomatvétel milyen?
Aki magánban csinálta annik kb mikor tették fel amig elrendezett mindent(tömés.röntgen,lenyomatvétel?
Szia! Látom nem nagyon válaszolt senki, de Én itt vagyok és megpróbálok mindenre válaszolni :D .
Enni egyből tudsz, csak fájni fog, és ez a fájás kb. egy hétig fog tartani.
Amikor húznak rajta, akkor fáj, ezért inkább pépes ételeket ajánlok xd.
Az ivást nem befolyásolja.
A fogmosáshoz adnak külön fogkefét (Legalábbis nekem adtak), első alkalomnál kicsit furi lesz a fogmosás, én olyan béna voltam, hogy 10 percig mostam lmao...
Én elektromos fogkefét használtam, a fogkrém teljesen mind1, szájvíz.
Én magánban csináltattam (Ha magánban csináltatod persze drágább lesz, nekem 600 000 ft volt), elmész időpontra, a mintát ilyen gipsz szerű anyaggal veszik le (Ha azért kérdezted, mert ha nagyon lenyúlnak pl. a szájpadlásodon akkor öklendezel, akkor azt kell mondjam, én is öklendezek, nekem egyáltalán nem irritálta), Aztán vissza mentek egy hónappal a vizsgálat után, és felrakják a fölső vagy az alsó állkapcsodra (attól függ, hogy melyiken kell többet húzni), Nekem személy szerint 2 évet volt fönt.
Remélem tudtam segíteni^^
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!