NAgyon fáj a fogam mit tegyek?
Figyelt kérdés
már 5 napja fáj a fogam és egyre rosszabb ! még nappal ugy ahogy ki birom fájdalom csillapitóval de este ahogy lefekszem ,kész kinlódás !!
észre vettem hogy ha fekszem sokkal roszzab !
Dokihoz még sajna nem tudok el menni ,mert nem érvényes a beteg kártyám és annyi pénzem nincs hogy ki fizzesem !tudnátok tippeket adni ?? előre is kőszőnőm !(normális válaszokat ha kérhetném!)
2010. júl. 30. 23:30
1/4 anonim válasza:
Sajnos mást nem tudok javasolni: próbálj meg valakitől kölcsönkérni pénzt a kezelésre. A fogfájás nagyon kellemetlen tud lenni és sajnos csak ritkán szűnik meg orvosi beavatkozás nélkül. Arra sincs lehetőséged, hogy rendezd a társadalombiztosításodat? Ha jól tudom ,akkor az APEH-nél kell elintézni és napi 150 Ft a díja.
2/4 anonim válasza:
Vagy, elmész egy sztk-ba megmondod, hogy nincs tb-d, de sürgős akkor ellátnak, de fizetned kell érte igaz sokkal kevesebbet, mint magánnál. Minél előbb menj, igaz most itt a hétvége nem nagyon tudsz menni sehová addig fájdalomcsillapító+jég, mást sajnos nem nagyon tudsz tenni. Kitartást!
3/4 A kérdező kommentje:
kőszőnőm az eddigi kommenteket kivéve a másodikat nem mert ilyenről én még nem hallotam !!
2010. júl. 31. 02:24
4/4 anonim válasza:
Szia.
Én szegfűszeget teszek a fájó fogam mellé az ínyhez. Kisebb-nagyobb ideig mulik a fájdalom, de menj el orvoshoz mindenképp.
Olyan meg nincs hogy a TB-t nem tudod kifizetni, én hétfőn megyek nekem majdnem havi 5000 Ft.
ezen kívül még tüdőszűrő is (800 Ft), alkalmassági (3000) + vonatozás 2000.
Szerintem menj el dolgozni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!