Mandulakő. Mitől?
Szia. Sajnos ettől a problematol én is sokat szenvedek.
Hiába tisztítom megfelelően a számat fogaimat, az etelmaradek sokszor fennakad a mandulaimban. Apró kis hézagok vannak rajta amibe könnyen bejut. Én amint érzem látom ki szoktam piszkalni mert elég kellemetlen szagot tud produkálni.
Jaj:D Szia!
Nekem tavaly voltak mandulaköveim, én sem értettem hogy mitől hiszen én is rendszeresen mostam fogat stb.
A mandulám kialakítása volt olyan, hogy az ételmaradékok kicsi üregekben megmaradtak és azáltal alalultak ki. Viszont nekem soha nem tűntek el. Spéci pálcikám is volt arra, hogy kipiszkáljam. Az elején fülpiszkálóval csináltam de nagyon kellemetlen volt + öklendeztem is tőle. Végűl elmentünk az orvpshoz és Ő mondta, hogy ez bizony nem fog elmúlni. Furcsa, a bátyámnak is vannak, de csak akkor, miután valami vírusos betegségből gyógyul ki.
Pechemre nekem tényleg nem múltak el, kipiszkáltam majd rá 2 nappal újra kialakultak. Végül 1 évig kínlódtam vele (++ a kellemetlen szájszaggal is, mert bizony az is volt nekik köszönhetően), és kiszedték a mandulámat.
Nem volt kellemes, de ha ez az ára hogy ne legyenek köveim, megéri.
Szóval remélem te nem úgy jársz mint Én és neked nem fognak folyamatosan visszanőni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!